Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas kočky z »Telerána«: Stačila sekunda a pred kamerou ostala hore bez!

Bernardita Middleton stratila počas priameho prenosu plavky. Zobraziť galériu (7)
Bernardita Middleton stratila počas priameho prenosu plavky. (Zdroj: youtube.com)

CHILE - Striptíz v priamom prenose! Bernardita Middleton (30), ktorá je tvárou rannej relácie v chilskej televízii, by si nikdy nepomyslela, že sa o nej bude hovoriť aj za hranicami rodnej krajiny. Nedávno sa jej však vo vysielaní prihodil pikantný trapas. Keď spoločne s kameramanom nakrúcala príspevok na pláži, prišla o vrchný diel bikín a skončila s nahými prsiami. No uznajte, že sme sa s vami museli o toto úsmevné video podeliť.

Divákom hneď vylepšila náladu! Ranné relácie sú bežnou súčasťou televízneho programu všade vo svete. Vysielajú sa prevažne naživo, a tak nie je núdza o komické situácie. V Chile majú napríklad šou Good Morning Everyone, kde si sympatická moderátorka  Bernardita Middleton vyrobila trapas ako hrom. 

Brunetka nakrúcala na pláži príspevok, v rámci ktorého sa hodila aj do rozbúrených vĺn. Tie jej v istom momente strhli vrchný diel bikín a Bernardita ostala s holými prsiami. Diváci ich našťastie nemali možnosť vidieť, kráska bola ku kamere otočená chrbtom. „Aj tak tam nemám čo ukázať,” komentovala s nadhľadom vzniknutú situáciu. 

Ako tiež dodala, vôbec nečakala, že pôjde do vody. „Kolegovia v štúdiu ma o to poprosili, tak som do toho išla,” dodala Bernardita, ktorá si zrejme do budúcna bude viazať plavky oveľa pevnejšie. 

VIDEO: Bernardita Middleton prišla v priamom prenose o horý diel bikín. 

Redaktorka stratila v priamom prenose plavky.

Viac o téme: Bernardita Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu