Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritná "štetka" vystrkuje rožky! Aj silikóny, jazyk a megazadok

Amber Rose už sama seba označuje za certifikovanú štetku. Na internete zverejňuje dráždivé fotky a občas to pôsobí dojmom, akoby mala z hanlivých komentárov radosť. Zobraziť galériu (10)
Amber Rose už sama seba označuje za certifikovanú štetku. Na internete zverejňuje dráždivé fotky a občas to pôsobí dojmom, akoby mala z hanlivých komentárov radosť. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pozor na tie gule! Kontroverzná silikónka Amber Rose (32) je väčšine čitateľov topiek dobre známa. Svoje miesto v šoubiznise si zabezpečila vďaka vzťahom so známymi rapermi a konfliktami s Kardashiankami. Pre matku trojročného chlapčeka je typická vystrihaná hlava a imidž nehanebnej sexice, ktorého sa aj napriek kritike nemieni zbaviť. Nanovšie fotky to len potvrdzujú.

Amber Rose patrí k ženám, ktoré vedie ako na seba strhnúť pozornosť. Na to, aby sa stala verejne známou nepotrebovala talent, ani urobiť niečo prevratné pre ľudstvo. Postačilo jej napumpované telo, na ktoré zlákala pár chlapíkov so zvučnými menami. Za jej najcelebritnejší úlovok možno pokojne označiť Kanye Westa. 

Holohlavá modelka má za sebou aj vzťah s jeho kolegom Wizom Khalifom, ktorému porodila syna. Status mamičky ju však neodrádza od toho, aby sa prezentovala nahotou a vulgárnosťou. Vďaka tomu si od ľudí bežne vypočuje kritiku a často na svoju adresu schytá nelichotivé komentáre.


Pozrite si tiež: Ako z porna! Modelka sa váľala po pláži nahá a dala si fotiť... 


Amber si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Sebastianova mama, holohlavý spratek, certifikovaná štetka, feministka, spisovateľka.  Je*em vaše názory. Robím si, čo chcem,” charakterizuje samú seba na instagrame silikónka, ktorá z času na čas zverejní na internete poriadne provoaktívne zábery. Najnovšie pózovala na biliardovom stole, kde hrdo otŕčala umelé vnady a kyprý zadok. Hm, nejeden fanúšik tohto športu by si s Rose zmeral svoje sily. 

Pri takejto súperke by sa vedel sústrediť na hru asi len málokto.
Zobraziť galériu (10)
Pri takejto súperke by sa vedel sústrediť na hru asi len málokto.  (Zdroj: Instagram)

Amber Rose si pózovanie na biliardovom stole očividne užila.
Zobraziť galériu (10)
Amber Rose si pózovanie na biliardovom stole očividne užila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu