Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Modelka pretŕčala na verejnosti holé prsia: Tieto béčka mal v rukách slávny DiCaprio!

Toni Garrn nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (9)
Toni Garrn nie je žiadna hanblivka. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Hanblivosť sa vo svete modelingu nenosí. Je si toho dobre vedomá aj Toni Garrn (23), ktorá sa zviditeľnila románikom so známym hercom Leonardom DiCapriom (41). Kráska z Nemecka sa však svojími prednosťami ochotne pochváli nielen na móle, či pred objektívom fotografa, ale aj v súkromí. Tento týždeň ju paparazzi načapali na pláži, kde si vychutnávala slnečné lúče. A užívala si ich plnými dúškami. Dokonca odhodila aj vrchný diel bikín.

Toni Garrn odštartovala svoju modelingovú kariéru už vo svojich trinástich rokoch. Pomerne skoro si splnila sen mnohých dievčat - stala sa jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Tak, ako viaceré jej kolegyne, aj ona padla do oka známemu záletníkovi Leonardovi DiCapriovi. Vzťah tejto dvojice však trval len niečo vyše roka.  

O nápadníkov však sympatická Nemka určite nemá núdzu. Pekná tvárička a štíhle telo tvoria kombináciu, ktorá zaujme hádam každého chlapa. Toni tiež dbá o to, aby boli jej krivky krásne opálené. Aktuálne si užíva chvíle oddychu a slnečné lúče v Mexiku, kde ju nafotili paparazzi. Tým sa podaril celkom slušný úlovok. Bývalá milenka známeho herca sa totiž slnila hore bez a okoloidúcim bez hanby ukazovala nahé prsia.  

Toni Garrn nemá s nahotou žiaden problém. Na pláži leňošila hore bez.
Zobraziť galériu (9)
Toni Garrn nemá s nahotou žiaden problém. Na pláži leňošila hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioToni Garrn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu