Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Geissenovci zaskočili divákov: Zoznámte sa s novou Carmen!

Carmen Geiss je na svoje krstňa hrdá. Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss je na svoje krstňa hrdá. (Zdroj: facebook a RTL II)

KOLÍN - To je prekvapenie! Nemecká televízia RTL II začala v týchto dňoch vysielať epizódy z reality šou Ťažký život milionárov, v rámci ktorých cestujú boháči Geissenovci okolo sveta. K starej zostave v zložení Róóóbert (51), Carmen (50) a ich dve dcéry (23) však pribudla nová blondínka. Meno má rovnaké ako svojská pracháčka a rokov má toľko, že by mohla byť jej dieťaťom. No predstavte si, že svojím spôsobom ním aj je.

Reality šou s názvom Ťažký život milionárov, ktorá mapuje dni svojskej rodiny Geissenovcov, sa objavuje na obrazovkách už nejaký ten piatok. Pracháči sú známi nielen v rodnom Nemecku, ale aj vo viacerých európskych krajinách, vrátane Slovenska. 

Najnovšie epizódy relácie vznikali v rôznych kútoch sveta a Geissenovcom robila na cestách spoločnosť aj 23-ročná blondínka Carmen, ktorá je krstnou dcérou svojskej pracháčky.„Jej mama je dlhé roky mojou dobrou priateľkou. Poznám ju dokonca dlhšie ako Róberta,” prezradila pre bild.de päťdesiatníčka, po ktorej vlastne dievčina dostala meno. „Sama som počas života prišla o viacero detí. Veľmi ma preto potešilo, keď ma kamarátka oslovila, aby som sa stala krstnou mamou,” dodala Gesissenka.


Mohlo by vás zaujímať: Prekliatie milionárky Geissenovej: Carmen prehovorila o najhoršom utrpení!


Mladá slečna žije v Kolíne a živí sa ako kaderníčka. Nečudo, že ju Carmen, ktorá si potrpí na bezchybný účes, vzala na potulky svetom. „Vo svojom odbore je veľmi dobrá. Chcem, aby ľudia videli, ako jej to ide. Som na ňu veľmi hrdá a chcem ju v tom podporovať,” uzavrela blondínka. Ako prítomnosť štvrtej ženy zvládal Róóóbert, zatiaľ nevedno. 

Zoznámte sa s Carmen - krstnou dcérou pani Geissenovej.
Zobraziť galériu (6)
Zoznámte sa s Carmen - krstnou dcérou pani Geissenovej.  (Zdroj: RTL II)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu