Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Telo samý sval a mini plavky: Hviezdny Ricky Martin vás prinúti povedať - Ááách!

Z toho, čo skrýva Ricky Martin pod šatami, odpadnete. Zobraziť galériu (7)
Z toho, čo skrýva Ricky Martin pod šatami, odpadnete. (Zdroj: SITA)

PORTORIKO - Aj Adonis by mu závidel! Ešte donedávna mal spevák Ricky Martin (44) kvantum ženských obdivovateliek, ktoré by boli pre neho schopné bez zaváhania spraviť čokoľvek. V roku 2010 však zlomil mnohé srdcia, keď potvrdil to, o čom sa už dlhšie šuškalo - že je homosexuál. Aj napriek tomu mnohé dámy pri pohľade na jeho svalnaté telo pozerajú so slastným povzdychom. A komenárov sa určite nezdržia ani chlapi. A je úplne jedno, ako sú orientovaní.

Od čias, keď sa Ricky Martin stal známym po celom svete, ubehli už desiatky rokov. Pomerne dlhý čas tiež trvalo, kým spevák bez okolkov priznal, že je gay. Hoci si to mnohí mysleli už dávno, potvrdil to až v roku 2010. 

Fanúšikovska základňa portorického umelca však týmto vôbec neutrpela. Rickyho na sociálnych sieťach stále sleduje množstvo priaznivcov a fešáčik veľmi dobre vie, ako ich potešiť.

Nedávno napríklad zverejnil fotografiu, na ktorej pózuje len v miniatúrnych plavkách. Tie zakrývajú to najnutnejšie a nechávajú vyniknúť jeho dokonalé svaly. Že je za nimi kopec driny musia uznať nielen nadšené ženy, ale aj závistliví chlapi. 

Ricky Martin má svalnaté telo, nad ktorým uznanlivo zahvízda každý chlap aj žena.
Zobraziť galériu (7)
Ricky Martin má svalnaté telo, nad ktorým uznanlivo zahvízda každý chlap aj žena.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ricky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu