Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny Baywatch je späť: Pamelu nahradila táto blonďavá mašina!

Pamela Anderson sa vo filme Baywatch ako CJ Parker neobjaví. Nahradí ju krásna Kelly Rohrbach. Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson sa vo filme Baywatch ako CJ Parker neobjaví. Nahradí ju krásna Kelly Rohrbach.

LOS ANGELES - Stavili na mladšie mäsko! Už čoskoro sa začne nakrúcať film Baywatch, ktorého scenár je inšpirovaný kultovým seriálom Pobrežná hliadka. S ním je neodmysliteľne spätá herečka Pamela Anderson (48). Vyžitú sexbombu však v úlohe záchranárky CJ Parker neuvidíme. V legendárnych červených plavkách bude tentokrát natriasať vnadami modelka Kelly Rohrbach (25). Čo na ňu hovoríte?!

Kelly Rorbach, známa ako modelka plavkového magazínu Sports Illustrated, sa do povedomia verejnosti dostala najmä ako milenka záletného Leonarda DiCapria. Práve v týchto dňoch vyšlo najavo, že dvojica sa zhruba pred mesiacom rozišla.


Nahé FOTO Kelly Rohrbach nájdete TU!


Kým v súkromí to blondínka teda nemá príliš ružové, profesijne sa jej darí. Odkopnutá sexica totiž získala úlohu záchranárky CJ Parker v chystanom filme Baywatch, ktorý je inšpirovaný obľúbeným seriálom z 90-tych rokov. S touto informáciou prišiel herec Dwayne Johnson, ktorý stvárni Mitcha Buchannona. „S potešením vítam v našej Baywatch rodine Kelly Rohrbach. Je to múdra, šikovná a zábavná kočka,” nešetril svalnáč komplimentami na adresu začínajúcej herečky.

Z tejto príležitosti je kráska, ktorá sa mihla napríklad v seriáloch Dva a pol chlapa, či Bostonské vraždy, úplne nadšená. „Je to skvelé. Horím nedočkavosťou a som veľmi šťastná,” vyznala sa zo svojich pocitov blondínka. Aj ona je zo stretnutia s Johnsonom nadšená. „The Rock je najúžasnejším chlapom široko-ďaleko. Je to úžasný, skromný, veselý a charizmatický človek,” vrátila kolegovi lichôtky sympatická blondínka. Či sa ich spolupráca vydarila, sa však dozvieme až niekedy v roku 2017.     

A pleasure welcoming Kelly Rohrbach to our #BAYWATCH family for the iconic role of "CJ Parker". Yes, she's a walking smoke stack but more importantly... she's smart, tough and funny. Just the way we like 'em. Get ready world, we can't wait to bring you our generation's BAYWATCH! You'll have fun... (last emoji somewhat inappropriate).

Posted by Dwayne The Rock Johnson on 4. január 2016
 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure Kelly Rohrbach was... tough.

Posted by Dwayne The Rock Johnson on 4. január 2016

Viac o téme: BaywatchKelly RohrbachDwayne The Rock Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu