Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká herečka (41) sa vycapila na net holá: Hm, na zahryznutie!

Kateřina Hrachovcová nemá s nahotou vôbec problém. Zobraziť galériu (7)
Kateřina Hrachovcová nemá s nahotou vôbec problém. (Zdroj: ČT a facebook)

PRAHA - Žiadne šaty, žiadny problém! Kateřina Hrachovcová (41) síce ako herečka až tak veľa rozruchu nenarobila, no rozhodne patrí k ženám, o ktorých sa hovorí. Svoje podiel má na tom fakt, že sa v zrelom veku pýši udržiavanou postavičkou, ktorú veľmi rada a kedykoľvek ukáže v celej kráse. Najnovšie sa blondínka fotila priamo v soláriu, kde sa zamerala na svoj chrumkavý zadoček.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Kateřina Hrachovcová nie je žiadna hanblivka. Sympatická Češka, ktorú môžu Slováci poznať zo seriálu Život na zámku, totiž našla záľubu v nahote a čo väčšina žien skrýva, ona s radosťou ukazuje. 


Pozrite si tiež: Starne do krásy a fotí sa HOLÁ: Česká herečka zo starého známeho seriálu prekvapuje!


Sociálne siete najnovšie obohatila o pikantné zábery, ktoré vznikli na pomerne netradičnom mieste - v soláriu. Kateřina sa očividne počas pobytu v ňom nudila, a tak sa zahrala na fotografku a modelku v jednom. Zamerala sa najmä na svoj výstavný zadoček, ktorý by jej veru mohla závidieť nejedna rovesníčka.   

Zrelá blondínka sa netají tým, že sa o svoj zovňajšok dôsledne stará. „Vždy ma to veľmi bavilo. Už ako malá a neskôr aj v divadle som pozorovala, ako sa ženy v priebehu života menia. Či už na tele, tak aj na duchu. Viackrát som si kládla otázku, že prečo so sebou nič nerobia. A tiež som si povedala, že tak nechcem skončiť. Zaradila som preto do svojho života šport. Cítim sa vďaka tomu výborne a baví ma to,” povedala v rozhovore pre blesk.cz Kateřina. Stojí to za to, že?

Kateřina Hrachovcová má v zrelom veku zadok ako tínedžerka.
Zobraziť galériu (7)
Kateřina Hrachovcová má v zrelom veku zadok ako tínedžerka.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Kateřina Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu