Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z NCIS to prepískol: Jazda pod vplyvom omamných látok, trest ho neminul!

Michael Weatherly Zobraziť galériu (6)
Michael Weatherly (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký herec Michael Weatherly dostal trojročnú podmienku za šoférovanie pod vplyvom alkoholu v novembri minulého roka. Informoval o tom portál TMZ. Rodák z New Yorku musí tiež podstúpiť trojmesačný protialkoholický program a absolvovať sedenia, pri ktorých bude hovoriť o dôsledkoch šoférovania pod vplyvom omamných látok. Program pod záštitou organizácie Mother's Against Drunk Driving, by mal v hercovi vybudovať empatiu a dopomôcť k zabráneniu podobných trestných činov.

Štyridsaťsedemročného predstaviteľa agenta Anthonyho DiNozza zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003) zastavila losangeleská polícia za rýchlu jazdu. Keďže príslušníci hliadky mali podozrenie, že Weatherly pil pred jazdou alkohol, požiadali ho, aby podstúpil test. Ten napokon preukázal alkohol v krvi, pričom jeho hladina prevyšovala povolené množstvo. 

Michael Weatherly sa okrem spomínaného NCIS - Námorný vyšetrovací úrad predstavil divákom aj v seriáli Dark Angel (2000 - 2002), kde sa spoznal s Jessicou Albou. Tú v roku 2001 požiadal o ruku, no o dva roky neskôr zasnúbenie zrušili. Zahral si aj vo filmoch ako Posledné dni diska (1998), Hanblivý policajt (2000), The Mystery of Natalie Wood (2004) či Chybička krásy (2005). 

Viac o téme: Michael Weatherly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu