Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chvíle strachu Angeliny Jolie a Brada Pitta: Ich syn sa nepríjemne zranil!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: telkac.sk)

THAJSKO - Pax Jolie Pitt, adoptívny syn herečky Angeliny Jolie Pitt a herca Brada Pitta, si počas dovolenky v thajskom Phukete zranil nohu. Informáciu pre magazín Us Weekly prezradil anonymný zdroj dodávajúc, že chlapec má pre zranenie nohu v sadre a musí chodiť s barlami.

Dvanásťročný Pax si vraj nohu poranil pri jazde na vodnom skútri. Herecký pár s rodinou strávil v Thajsku sviatočný víkend. Okrem jazdy na vodných skútroch podľa zdroja skákali z jachty do mora, plávali a navštívili aj miestny hinduistický chrám, v ktorom sa Angelina Jolie Pitt pomodlila. Počas dovolenky navštívili aj Vietnam, ktorý je Paxovou rodnou krajinou.

V juhovýchodnej Ázii je rodina od začiatku decembra, keď pricestovali do Kambodže za 40-ročnou Jolie Pitt, ktorá tam nakrúca biografickú snímku z obdobia Červených Kmérov First They Killed My Father. V Kambodži sa narodil ich najstarší adoptívny syn Maddox.

Pax, ktorého si Jolie osvojila v roku 2007, má okrem 14-ročného Maddoxa ďalších štyroch súrodencov, 10-ročnú Zaharu, deväťročnú Shiloh a sedemročné dvojčatá Knoxa a Vivienne.

Brad Pitt s adoptovanými synmi Paxom (vľavo), Maddoxom (vpravo) a dcérkou Shiloh (v strede).
Zobraziť galériu (5)
Brad Pitt s adoptovanými synmi Paxom (vľavo), Maddoxom (vpravo) a dcérkou Shiloh (v strede).

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu