Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovský trapas na Miss Universe 2015: O korunku prišla v priamom prenose!

Filipínka nemohla uveriť tomu, že skutočnou Miss Universe 2015 je práve ona. Zobraziť galériu (13)
Filipínka nemohla uveriť tomu, že skutočnou Miss Universe 2015 je práve ona.

LAS VEGAS - V noci z nedele na pondelok sa konalo svetové finále prestížnej súťaže krásy Miss Universe 2015. V závere ho však poznačilo nepríjemné faux pas, keď moderátor Steve Harvey omylom vyhlásil v živom vysielaní za víťazku súťažiacu z Kolumbie. Tá o pár minút neskôr o korunku prišla a na hlavu ju nasadili skutočnej kráľovnej krásy z Filipín.

V Las Vegas sa v uplynulú noc odovzdával titul Miss Universe 2015. Za víťazku bola označená Ariadna Gutiérrez, ktorá bola dojatá a šťastná. Jej radosť však netrvala dlho. 

Po tom, čo kráska s korunkou na hlave kývala divákom v sále aj pri televíznych obrazovkách, objavil sa na pódiu opäť moderátor. „Musím sa vám ospravedlniť,” začal a nikto nevedel, čo má ďalej čakať. „Kolumbijčanka je vicemiss, Miss Universe 2015 je Filipínka,” vyhlásil Steve Harvey. „Takto presne je to napísané na kartičke. Preberám za to zodpovednosť, bola to moja chyba. Strašná chyba. Cítim sa zle, ale je to stále úžasný večer,” dodal v následnom ospravedlnení. 

Kolumbijčanke Ariadne Gutiérrez tak musela jej krajanka a vlaňajšia víťazka Paulina Vega sňať korunku a dať ju Miss Filipín Pii Wurtzbach. Druhou vicemiss sa stala Olivia Jordan z USA.

Zvyšné krásky z finálovej dvanástky tejto údajne najstaršie svetovej súťaže krásy pochádzali z Mexika, Brazílie, Austrálie, Indonézie, Dominikánskej republiky, Francúzska, Curaçao, Belgicko, Japonska, Venezuely, Juhoafrickej republiky a Thajska. Slovenka Denisa Vyšňovská sa do užšieho zoznamu najkrajších žien sveta neprebojovala. 

VIDEO: Kolumbijčanka prišla o korunku, dostala ju Filipínka

trapas miss universe 2015

 

Viac o téme: Miss Universe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu