Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paddyho z Kelly Family by ste dnes nespoznali: Wau!

Takto vyzeral Michael Patrick Kelly alias Paddy kedysi. Zobraziť galériu (7)
Takto vyzeral Michael Patrick Kelly alias Paddy kedysi.

BERLÍN - Je z neho fešák! Kapelu Kelly Family možno pokojne zaradiť k fenoménom 90. rokov. Išlo asi o najpočetnejšie rodinné hudobné zoskupenie a jeho členov spájala okrem pokrvného puta aj záľuba v dlhých vlasoch. Najväčšou hviezdou formácie bol nepochybne syn Paddy (38). Ten v tých časoch pobláznil hlavu mnohým tínedžerkam po celom svete. Tak čo, chcete vedieť, ako vyzerá dnes?!

Keď sa spomenie kapela Kelly Family, väčšina ľudí si vybaví bujné hrivy, ktoré boli pre členov skupiny charakteristické. Ako to už ale býva zvykom, po obrovskom úspechu prišli nezhody a problémy, ktoré časom vyústili k tomu, že sa rodinná formácia v roku 2008 definitívne rozpadla. 

K najvýraznejším členom Kelly Family patril aj Michael Patrick, známy skôr pod prezývkou Paddy. Ten trpel kvôli sláve a popularite depresiami, ktoré ho takmer ddohnali k samovražde. V roku 2004 odišiel spevák žiť do kláštora, kde strávil celkovo šesť rokov. 

Dnes sa Paddy znovu venuje hudbe, no uplynulé obdobie sa podpísalo na jeho tvorbe. Jeho piesne majú kresťanský nádych a niekdajší idol tínedžeriek sa intenzívne venuje charite. Nedávno napríklad podporil projekt istej nemeckej televízie. 

Ako vidno, Paddy sa počas pobytu v izolácii zbavil nevábnych dlhých vlasov a krátky účes mu ozaj pristane. Verné fanúšičky však majú smolu. V roku 2013 sa oženil so svojou veľkou tínedžerskou láskou. 


Mohlo by vás zaujímať: Tínedžerský idol Angelo z Kelly Family po rokoch: Totálne pribratý stále kočuje!


Michael Patrick Kelly sa zbavil hrivy a treba uznať, že s krátkym účesom mu to svedčí oveľa oveľa viac.
Zobraziť galériu (7)
Michael Patrick Kelly sa zbavil hrivy a treba uznať, že s krátkym účesom mu to svedčí oveľa oveľa viac.

Paddy je duchovne založený a popri muzike sa venuje aj viacerým charitatívnym projektom. Nedávno v Nemecku jeden podporil spoločne so sestrou Kathy.
Zobraziť galériu (7)
Paddy je duchovne založený a popri muzike sa venuje aj viacerým charitatívnym projektom. Nedávno v Nemecku jeden podporil spoločne so sestrou Kathy.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Pripomeňte si skladbu An Angel od Kelly Family, ktorá bola kedysi veľkým hitom. 

Kelly Family - An Angel

VIDEO: Michael Patrick Kelly alias Paddy sa stále venuje hudbe. 

Michael Patrick Kelly - Shake Away

Viac o téme: Kelly FamilyMichael Patrick Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu