Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Za múrmi kráľovského paláca bolo horúco: Táto slúžka sa vyzliekla pred kráľom. Slintal!

Keeley Hazell sa v seriáli The Royals ukázala v spodnej bielizni. Zobraziť galériu (8)
Keeley Hazell sa v seriáli The Royals ukázala v spodnej bielizni. (Zdroj: E!)

LONDÝN - Takúto chyžnú by bral každý chlap! Keeley Hazell (29) je v rodnej Británii známa najmä ako modelka, no môže sa pochváliť aj hereckými skúsenosťami. Účinkovala napríklad v obľúbenej komédii Šéfovia na zabitie. Šarmom najnovšie ozdobila seriál The Royals, ktorého dej mapuje osudy členov kráľovskej rodiny. Sympatická plavovláska stvárnila pred kamerami slúžku ochotnú pre svojho pána urobiť čokoľvek. Napríklad sa aj vyzliecť!

Ktovie, či to tak prebieha aj v realite! Už sme vás na topkách informovali o seriáli s názvom The Royals, ktorého dej sa odohráva za múrmi kráľovského paláca. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje herečka Elizabeth Hurley. Tá sa aj po prekročení päťdesiatky pýši božskou postavou a hrdo ju ukázala aj v tomto počine.   


Pozrite si tiež: 


Nedávno však pred kamerami zahodila ostych aj o dvadsať rokov mladšia Keeley Hazell. Brunetka stvárňuje v počine len chyžnú, no krivky má priam kráľovské. Na vlastné oči sa o tom presvedčil Jake Maskall, ktorý hrá urodzeného Cyrusa. Ten bojuje s rakovniou semeníkov a jeho slúžka sa vyzlečením rovnošaty chce presvedčiť, že mu to tam dole stále funguje. 

Keeley Hazell sa pred kamerami ukázala bez šiat.
Zobraziť galériu (8)
Keeley Hazell sa pred kamerami ukázala bez šiat.  (Zdroj: E!)

Viac o téme: Keeley HazellThe Royals
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu