Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Salma Hayek naštve touto FOTO väčšinu žien: Ani nekukajte, picne vás!

Salma Hayek chodí do spoločnosti vždy dokonale upravená a bezchybne nalíčená. Zobraziť galériu (11)
Salma Hayek chodí do spoločnosti vždy dokonale upravená a bezchybne nalíčená.

LOS ANGELES - Je to vôbec možné?! Herečka Salma Hayek oslávi budúci rok okrúhle 50. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie neuveriteľne. Mexická bohyňa sa totiž aj v zrelom veku pýši dokonalými krivkami a kdekoľvek sa objaví, svojím vzhľadom vždy ohúri. Čo však naštve zrejme väčšinu jej rovesníčok, je fakt, že tmavovláska žiari aj bez mejkapu. Bezchybnou pleťou dokonca hravo zatieni i mladšie ročníky.

Krásna ako obrázok! V jednom vtipe sa hovorí, že ženy sa musia líčiť, lebo sú škaredé. Je pravdou, že mnohé zástupkyne nežného pohlavia si deň bez nánosov mejkapu, rúžu, či zvýraznených mihalníc nedokážu ani predstaviť. Potom tu je skupinka tých, čo sú so svojou prirodzenou tvárou spokojné a cítia sa dobre aj bez líčenia. K nim rozhodne patrí mexická kráska Salma Hayek. 

Skoro päťdesiatníčka má však to šťastie, že aj v zrelom veku vyzerá bez šminiek úchvatne. Dôkazom je napríklad záber, ktorým sa v týchto dňoch pochválila na instagrame. Mokré vlasy, žiaden mejkap, bez filtra, retuše, len s veľmi dobrým svetlom,” pripísala k vydarenej momentke umelkyňa.  

Tmavovláska si vyslúžila za svoju prirodzenú tvár samé pochvaly. Niet ale pochýb, že väčšina žien pri pohľade na ňu zbledne závisťou. Zvlášť i preto, že Salma pôsobí mladistvo, hoci odmieta botox a iné skrášľujúce procedúry. Nuž zdá sa, že v boji so starobou má účinnejší recept...


Mohlo by vás zaujímať: 


Takto vyzerá prirodzená tvár päťdesiatničky Salmy Hayek.
Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerá prirodzená tvár päťdesiatničky Salmy Hayek.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu