Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Malý Beckham bez šiat: Keby vošiel do dievčenskej šatne... Roztrhajú ho!

Brooklyn Beckham sa stáva idolom mnohých tínedžeriek. Zobraziť galériu (8)
Brooklyn Beckham sa stáva idolom mnohých tínedžeriek. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Baby sú z neho namäkko! David Beckham (40) je už pár rokov radený medzi najsexi chlapov planéty. Nečudo, že jeho synovia majú všetky predpoklady na to, aby v šľapajách slávneho otca pokračovali. Najstarší Brooklyn (16) sa každým dňom mení z tínedžera na muža a základňa jeho fanúšičok sa pravidelne zväčšuje. Prominentný fešáčik nedávno zverejnil na instagrame fotku svojho vyšportovaného tela a niet pochýb, že viacero bláznivých pubertiačok malo v ten deň problém zaspať.

O frajerky nebude mať núdzu! Victoria a David Beckhamovci sú prototypom ideálneho páru a spoločne s vydarenými ratolesťami tvoria vzornú rodinu. Traja synovia a chutná dcérka robia prominentným rodičom veľkú radosť. Trinásťročný Romeo a o tri roky starší Brooklyn už dokonca vďaka modelingu zarobili svoje prvé peniaze. 


Mohlo by vás zaujímať: Sexi Beckhamovi rastie konkurencia priamo pod nosom: Ach, Romeo!


Fešáčikovia z rodu Beckhamovcov podedlili kvalitné gény a niet pochýb, že o nich budeme ešte veľa počuť. Najstaršiemu Brooklynovi napríklad každým dňom pribúdajú fanynky na sociálnych sieťach. Tie nedávno potešil fotkou svojho odhaleného hrudníka. „Bože môj, nemôžem dýchať,” znie jeden z ospevných komentárov. Treba dodať, že pod spomínaným záberom ich bolo hodne. 

Nadšené pubertiačky si však musia nechať zajsť chuť. Malý Beckham má momentálne frajerku. Je ňou francúzska herečka Sonia Ben Ammar, ktorá má rovnako ako on, sladkých 16 rokov. 

Brooklyn Beckham začal na sociálnych sieťach zverejňovať aj takéto fotografie.
Zobraziť galériu (8)
Brooklyn Beckham začal na sociálnych sieťach zverejňovať aj takéto fotografie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Victoria BeckhamBrooklyn BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu