Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zúfalka ukázala pravú tvár: Nepochopíte!

Takto vyzerá Eva Longoria, keď je dokonale nalíčená. Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Eva Longoria, keď je dokonale nalíčená. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nedá sa vyhovieť všetkým! Eva Longoria (40), známa najmä vďaka seriálu Zúfalé manželky, so svojími fanúšikmi intenzívne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Pred pár dňami sa napríklad rozhodla, že im ukáže svoju pravú tvár. Na internete preto vycapila záber, kde pózuje bez štipky mejkapu a s neupravenými vlasmi. Medzi priaznivcami tak rozpútala celkom búrlivú diskusiu. Pri pohľade na niektoré z reakcií však človeku zostáv rozum stáť.

Pod maskou bábiky sa skrýva úplne obyčajná žena! Eva Longoria chodí do spoločnosti vždy tip-top upravená. Dokonalý mejkap je v jej prípade samozrejmosťou a vidieť herečkinu tvár nenalíčenú je možné len málokedy. Tmavovláska však vôbec nemá problém ukázať sa svetu bez akýchkoľvek príkras. 

A hoci herečkina prirodzená tvár vôbec nevyzerá zle, medzi jej priaznivcami sa našlo aj dosť takých, ktorí neskrývali svoje znechutenie. „Fúha, no toto nebol najlepší nápad. Zlatko, utekaj sa rýchlo nalíčiť,” znie jeden z príspevkov pod fotkou. „Úprimne, pár minút mi trvalo, kým som si uvedomil, že si to vlastne ty. Nuž, žiadna sláva,” pridal sa ďalší. Čo na nenalíčenú Zúfalku hovoríte vy?

Eva Longoria ukázala fanúšikom svoju pravú tvár. Niektorí neskrývali nadšenie, iní nešetrili kritikou.
Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria ukázala fanúšikom svoju pravú tvár. Niektorí neskrývali nadšenie, iní nešetrili kritikou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva LongoriaZúfalé manželky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu