Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi kočky ukázali biele riťky: Žiadne anjeliky, sú to čertice!

Sara Sampaio a Candice Swanepoel ukázali priaznivcom biele riťky. Zobraziť galériu (8)
Sara Sampaio a Candice Swanepoel ukázali priaznivcom biele riťky.

BORA BORA - Au! Za pracovný odev modeliek Victoria´s Secret možno pokojne považovať spodnú bielizeň a plavky. Nečudo, že profily anjelikov na sociálnych sieťach sú plné fotiek, kde pózujú sporo odeté. Výnimkou nie sú ani Sara Sampaio (24) a Candice Swanepoel (27), ktoré v týchto dňoch zverejnili momentku z exotického ostrova Bora Bora. Majú na nej odhalené zadočky, svietiace široko-ďaleko. Potvorky!

Stať sa jedným z anjelikov Victoria´s Secret je životným snom tisícok dievčat. Mať zmluvu s výrobcom luxusnej spodnej bielizne je totiž vo svete modelingu veľká prestíž a na bankové účty dokonalých krások putujú mastné sumičky. 

Pre život večne vyzlečených anjelikov je však typické tiež cestovanie. Krásky vďaka spolupráci s Victoria´s Secret navštívia rôzne kúty sveta, kde pózujú do katalógov spodnej bielizne a plaviek. Obľúbenou destináciou je napríklad exotický ostrov Bora Bora, ktorého atmosféru si nedávno dosýta užili i známa modelka Candice Swanepoel a jej mladšia kolegyňa Sara Sampaio. 

Dievčence však akosi zabudli na to, že príjemné slnečné lúče dokážu narobiť neplechu. Potvrdzuje to fotografia z instagramu, na ktorej modelky pózujú s odhalenými zadočkami, ktoré majú v porovnaní so zvyškom tela výrazne biele. Takto to dopadne, keď na Bora Bora zabudnete na ochranu,” komentovala rajcovný záber blondínka. 

Viac o téme: Victoria´s SecretCandice SwanepoelSara Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu