Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna prsatka ukázala bábätko: Chúďa, veď ho tými bombami rozpučí!

Nicole Coco Austin už pretŕča nielen svoje prsiská, ale aj maličkú dcérku Chanel. Zobraziť galériu (8)
Nicole Coco Austin už pretŕča nielen svoje prsiská, ale aj maličkú dcérku Chanel.

LOS ANGELES - Snáď jej neublíži! Silikónka Nicole Coco Austin (36) sa počas tohto týždňa stala podľa vlastných slov kompletnou ženou. Priviedla na svet svoje prvé dieťatko, dcérku, ktorej spoločne s manželom dali meno Chanel. Blondínka už svoju princezničku vo veľkom pretŕča na sociálnych sieťach. Pri pohľade na jej malú hlavičku vedľa maminých obrovských pŕs je jasné, že Coco bude musieť byť pri manipulácii s babätkom veľmi opatrná.

Aj keď to pre mnohých znie neuveriteľne, zo silikónky Nicole Coco Austin je už matka. Tento týždeň priviedla na svet dieťatko, ktorého otcom je raper Ice - T. Prominentná dvojica dala dievčatku meno Chanel a za zmienku rozhodne stojí, že párdňová princeznička už má na instagrame vlastný profil. 

O ten sa jej podľa všetkého stará samotná Coco. Tá však nezanedbáva ani svojich priaznivcov. Prekvapivo ich ale nezásobuje fotkami svojich silikónov a odhaleného tela, ale zábermi malej princezničky. Nemôžem uveriť tomu, že som sa stala matkou. Cítim sa úchvatne. Som kompletnou ženou,” podelila sa o svoje pocity blondínka. 

Viacerí jej fanúšikovia sa netaja tým, že sú zvedaví, ako úlohu matky zvládne. Zaujímavé by tiež bolo sledovať, ako Coco malú Chanel dojčí. Veď jej obrovské silikóny sú väčšie, ako to úbohé dieťatko. 

Nicole Coco Austin
Zobraziť galériu (8)


Pozrite si tiež: 


 

Viac o téme: Nicole Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu