Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úplne posledné holé FOTO v Playboyi: Aha, je na nich Pamela Anderson!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson

LOS ANGELES - Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson bude poslednou modelkou, ktorá nafotí nahé zábery pre pánsky magazín Playboy. Správu priniesla americká televízna stanica Entertainment Tonight, podľa ktorej sa 48-ročná herečka objaví na obálke čísla január/február 2016.

Anderson, ktorá pre Playboy pózovala už trinásť ráz, tak ukončí jeho viac ako 60-ročnú tradíciu. V októbri tohto roka totiž jeho zástupcovia vyhlásili, že známy pánsky časopis nebude naďalej obsahovať fotografie nahých žien. Dôvodom ich rozhodnutia bol predovšetkým voľne dostupný erotický materiál na internete, pre ktorý sa magazín podľa nich stával staromódnym. Naďalej však bude ponúkať fotografie žien v provokatívnych pózach a svoje miesto bude mať aj playmate mesiaca. 

Playboy založil Hugh Hefner v roku 1953 v Chicagu. Na obálke prvého vydania, ktoré sa dostalo do predaja v decembri 1953, bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, Madonna, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Cindy Crawford či Kim Kardashian. Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami. 

Pamela Anderson je známa predovšetkým zo seriálu Baywatch (1989 - 2001), v ktorom účinkovala v rokoch 1992 až 1997. Okrem toho si zahrala napríklad v seriáli V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej (1998 - 2002) a objavila sa v snímkach ako Scary Movie 3 (2003) alebo Superhrdina (2008). Jej partnermi boli napríklad Tommy Lee, Kid Rock či Rick Salomon.

 

 

 

 

 

Viac o téme: USALos AngelesPamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu