Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Charlieho mama z Dva a pol chlapa: Žije so ženou... A je oveľa mladšia!

Holland Taylor Zobraziť galériu (6)
Holland Taylor

LOS ANGELES - Americká herečka Holland Taylor, známa najmä ako Evelyn Harper zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), prezradila, že má dlhodobý vzťah so ženou. Sedemdesiatdvaročná predstaviteľka matky bratov Harperovcov to vyhlásila počas rozhovoru pre americkú rozhlasovú stanicu WNYC.

Meno partnerky nechcela uviesť, priznala však, že ide o výrazne mladšiu ženu. "Je medzi nami veľmi veľký vekový rozdiel. Som si istá, že to veľa ľudí šokuje," uviedla.

Taylor vzápätí objasnila, že nejde o zverejnenie jej orientácie, keďže svoj život vždy žila priamo. "Nerada hovorím o svojich vzťahoch, pretože o nich nerada rozprávam politicky. Nechcem to riešiť takým spôsobom. Myslím si, že v tejto krajine sa k tomu všetci staviame absurdne. A preto je pre mňa zvláštne, keď sa vyjadrujem o svojich vzťahoch či niekom, s kým sa istý čas vídam. Rada by som totiž o tom rozprávala bez toho, aby som sa musela pozastaviť a povedať, že som sa k niečomu verejne priznala. Nie, nevyšla som s pravdou von, pretože ja som pravdu nikdy neskrývala. Žijem otvorene," dodala. 

Držiteľka Primetime Emmy za úlohu v seriáli Advokáti (1997 - 2004) tiež prezradila, že sa nechystá so svojou priateľkou zosobášiť. Ak by ale svadbu mala, išlo by o súkromnú udalosť. "Nerobila by som to verejne. Ak to však vnímame ako istý symbol, prísľub či zaviazanie sa niekomu, je to naozaj prekrásna vec," usúdila. 

Holland Virginia Taylor sa okrem spomínaných seriálov objavila aj v ďalších televíznych projektoch, medzi ktoré patria napríklad Saved by the Bell: The College Years (1993 - 1994), Holá pravda (1995 - 1998), The L Word (2004 - 2009) či Electric City (2012). Okrem toho sa predstavila vo filmoch ako Sláva (1980), Honba za diamantom (1984), Vyrieši to dieťa? (1988), Alice (1990), Zomrieť pre... (1995), Truman Show (1998) či v komédiách Rabín, kňaz a krásna blondína (2000), Pravá blondínka (2001), Baby Mama (2008) a The Chosen One (2010). Na konte má okrem získanej Primetime Emmy ďalších šesť nominácií na toto prestížne ocenenie. V roku 2013 ju zas nominovali na Tony Award za monodrámu Ann. 

Viac o téme: USALos AngelesHolland Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu