Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najmladšia Kardashianka zmenila imidž: Bože môj, tá teda vyzerá!

Kylie Jenner je rada stredobodom pozornosti. Vďaka zelenej hlave je momentálne neprehliadnuteľná. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner je rada stredobodom pozornosti. Vďaka zelenej hlave je momentálne neprehliadnuteľná.

LOS ANGELES - Čo vy na to?! Kylie Jenner (18), najmladšia zo sestier Karadshianových, samozrejme miluje byť stredobodom pozornosti. Aktuálne nosí na hlave účes, ktorý ju robí priam neprehliadnuteľnou. Tmavovláska si totiž dala prefarbiť vlasy na zeleno... dobre čítate a vďaka tomu vyzerá ako vodník, či žaba.

Kylie Jenner patrí k najvplyvnejším tínedžerom súčasnosti. Mnohí rovesíci prostredníctvom sociálnych sietí sledujú každý jej krok. Mládenci zväčša obdivujú krivky televíznej hviezdičky, dievčence hľadajú módne inšpirácie a odporúčania na kozmetické vychytávky.  

Najnovší výstrelok tejto Kardashianky ale asi nebude pre každého. Kylie, ktorá už na hlave vystriedala viacero extrémov, aktuálne siahla po sýtej zelenej farbe. Promientná osemnástka je s výsledkom očividne spokojná, no reakcie jej fanúšikov sú rôzne. „Bejby, nehnevaj sa na mňa, ale toto ti vôbec nesvedčí. Evokuješ vo mne žabu,” znel jeden z negatívnych komentov. 

Našli sa však aj také, kde priaznivci neskrývali obrovské nadšenie. „Je neuveriteľné, že tebe pristane čokoľvek. Iná by s takým účesom vyzerala smiešne. Ty si úchvatná,” nešetril komplimentami nadšený fanúšik. Čo na nový imidž hviezdnej osemnástky hovoríte vy?!


Mohlo by vás zaujímať: Takto sa rokmi (a plastikami) menili slávne Kardashianky: Úžasné videá ukazujú, čo všetko majú "urobené"!


Viac o téme: Kylie JennerKardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu