Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma v speváckej šou: Vyhadzov a o pár sekúnd kolaps - vyzerala ako mŕtva!

Celina zo speváckej formácie 4th Impact všetkých poriadne vystrašila. Zobraziť galériu (5)
Celina zo speváckej formácie 4th Impact všetkých poriadne vystrašila.

LONDÝN - Všetci boli v pozore! Nervozita a stres dokážu mnohých jedincov poriadne potrápiť. Svoje o tom vie napríklad začínajúca speváčka Celina Cercado, ktorá spoločne s troma sestrami bojovala o výhru v britskej verzii šou X Factor. Filipínčanky, známe ako 4th Impact, v nedeľu večer v súťaži nadobro skončili. Oveľa viac ako vyhadzov ich však trápili zdravotné komplikácie jednej z nich.

Britská verzia šou X Factor, v ktorej skúšal šťastie aj Slovák Martin Harich, sa pomaličky blíži k svojmu záveru. Pred bránami semifinálového kola ostala formácia 4th Impact, korú tvoria štyri sestry. Tie prežívali počas uplynulého víkednu náročné chvíle. A to nielen kvôli tomu, že sa museli so súťažou rozlúčiť. 


Mohlo by vás zaujímať: Padnete na zadok: Martin Harich v brtiskom X Factore a pochvala od samotného Simona Cowella!


Jedna z formácie - Celina sa totiž po skončení priameho prenosu zrútila. „Všetci sa s dievčatami lúčili, keď sa ona zrazu zosypala na zem. Jej sestry boli v šoku a Cheryl (ich mentorka, pozn.red.) začala hneď kričať, aby im niekto prišiel na pomoc. Dvaja muži hneď pribehli na pódium a vzali ju do zákulisia. Vyzerala hrozne, ako bez života,” opísal pre The Mirror dramatické chvíle jeden zo svedkov. 

Podľa medializovaných informácií bola kráska v bezvedomí zhruba 10 minút. V zákulisí boli našťastie prítomní záchranári, ktorí sa o speváčku hneď postarali. Vystrašeným priaznivcom sa dievčatá zo skupiny prihovorili v noci prostredníctvom twitteru. „Celina je už v poriadku. Ďakujeme za vaše modlitby a lásku. Milujeme vás ľudia. Treba veriť,” objavilo sa na fanúšikovskej stránke kapely 4th Impact. Keďže mala tmavovláska podobné problémy aj pred pár dňami, možno by mala zvážiť komplexné lekárske vyšetrenie. 

Viac o téme: X Factor4th Impact
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu