Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jedna z Olseniek do toho konečne skočila: Vzala si francúzskeho bankára!

Olivier Sarkozy a Mary-Kate Olsen Zobraziť galériu (6)
Olivier Sarkozy a Mary-Kate Olsen (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Americká herečka a módna návrhárka Mary-Kate Olsen a francúzsky bankár Olivier Sarkozy sa zosobášili. Page Six denníka New York Post o tom informoval nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa slávnosť konala v piatok na Manhattane.

Na svadbe sa zúčastnilo približne 50 hostí, ktorých pred začiatkom vyzvali, aby si vypli mobilné telefóny. Dvadsaťdeväťročná Olsen začala randiť s nevlastným bratom bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho v máji 2012, pričom vlani sa zasnúbili. 

Mary-Kate a jej dvojča Ashley Olsen odštartovali kariéru už ako batoľatá, keď si zahrali Michelle v seriáli Plný dom (1987 - 1995). Účinkovali v mnohých filmoch stavaných na sestrách - dvojičkách. Okrem iného to boli snímky Na to treba dvoch (1995), Olsen Twins: Otecko z billboardu (1998), Olsen Twins: Prázdniny v Paríži (1999), Olsen Twins: Gólová výmena (1999), Olsen Twins: Sestry v akcii (2000), Olsen Twins: Vtedy v Ríme (2002), Olsen Twins: Výzva (2003) a ďalšie.

Zahrali si tiež v seriáloch ako napríklad Dve z jedného cesta (1998-1999) či Tak málo času (2001-2002). Sestry sú po celý život pod drobnohľadom médií, ich štýl obliekania buď chvália alebo ostro kritizujú. Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) ich viac ráz verejne odsúdila za nosenie zvieracej kože a kožušín. Napriek tomu sú úspešné ako módne návrhárky a ich kolekcie sa predávajú po celom svete. 

Viac o téme: Mary-Kate OlsenOlivier Sarkozy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu