Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bodyguard speváčky Adele pobláznil všetky ženy: Ježíííš, on je lepší ako z filmu!

Tak ktorý bodyguard je viac sexi? Kevin Costner či Peter van der Veen? Zobraziť galériu (5)
Tak ktorý bodyguard je viac sexi? Kevin Costner či Peter van der Veen?

LOS ANGELES - Wau, to je fešák! Speváčka Adele (27) sa po švorročnej prestávke vracia na hudobnú scénu a už po pár dňoch zaznamenala obrovský úspech. Keďže je okolo jej osoby stále väčší rozruch, zaobstarala si osobného strážcu. Je ním sympatický Holanďan Peter van der Veen. Toho by chcela mať za svojím chrbtom hádam každá žena. Svalnaté telo a zmyselný pohľad totiž tvoria kombináciu, ktorou by sympaťák tromfol aj najznámejšieho filmového bodyguarda Kevina Costnera (60).

Ruku hore, ktorá by si to s ňou vymenila! Speváčka Adele sa síce netají tým, že svojho priateľa, s ktorým má synčeka Angela, miluje, no pod nosom má veľmi veľké pokušenie. Reč je o jej osobnom strážcovi Petrovi. Ten má sexepílu na rozdávanie a ženám z celého sveta sa pri pohľade na neho podlamujú kolená. 

Fešáčik z Holandska, ktorý skrýva pod šatami dokonalé telo, sa v minulosti staral aj o bezpečnosť iných prominentných žien. Spomenúť možno Lady Gaga, či Iggy Azalea. Jeho veľkou vášňou je bodybuilding. V roku 2005 dokonca zaznamenal úspech na európskej súťaži. No povedzte úprimne, uchytil by sa aj v modelingu a pred kamerami, že?

Tak čo, ženy, ktorá by chcela, aby bol Peter jej osobným strážcom?!
Zobraziť galériu (5)
Tak čo, ženy, ktorá by chcela, aby bol Peter jej osobným strážcom?!

Viac o téme: AdelePeter van der Veen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu