Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Táto holá riťka patrí Jennifer Aniston: Hmmm... A pozrite na ten zvyšok!

Jennifer Aniston má po svojom boku fešáka Justina Therouxa, ktorý pred kamerami odhalil svoje telo. Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston má po svojom boku fešáka Justina Therouxa, ktorý pred kamerami odhalil svoje telo.

LOS ANGELES - No čo, ženy, páči sa vám?! Pekná tvár a dokonalé telo sú v Hollywoode priam nutnosťou. Svoje o tom vie aj manžel slávnej Jennifer Aniston (46) - Justin Theroux (44). Fešný herec skrýva pod šatami celkom slušné svaly, ktoré v plnej kráse ukazuje napríklad v seriáli The Leftovers. Nedávno vystavil do kamier dokonca svoj nahý zadok.

Jednou z top šoubiznisových svadieb uplynulého roka bola veselica Jennifer Aniston a Justina Therouxa. Hereckí kolegovia si povedali svoje "áno" v kruhu 70 priateľov, ktorí si pôvodne mysleli, že idú na narodeninovú oslavu. Až priamo na mieste sa dozvedeli, aký je skutočný dôvod toho, že sa zišli. 


Mohlo by vás zaujímať: Supertajná svadba Jennifer Aniston: Podraz na Priateľov, šialené príkazy pre hostí!


Jennifer manželský život príliš nekomentuje, jej muž je o čosi zhovorčivejší. „Som veľmi šťastný. Po svadbe sa cítim úplne inak,” povedal v rozhovore pre People Justin. Ten zbalil plavovlásku zrejme aj na svoje svaly a sexepíl. Pri pohľade na zábery zo seriálu The Leftovers musí každý uznať, že herec skrýva pod šatami celkom slušné telo. 

Vyrysovaný hrudník, brucho a svalnaté ramená pretŕča Justin, ktorý v spomínanom počine stvárňuje policajného náčelníka, pred kamerami pomerne často. Nedávno mu však tvorcovia dopriali aj pikantnejšie scény. Divákom musel ukázať svoj holý zadok.

Manžel Jennifer Aniston na svojej postave očividne poctivo pracuje.
Zobraziť galériu (8)
Manžel Jennifer Aniston na svojej postave očividne poctivo pracuje.

Viac o téme: Jennifer AnistonJustin Theroux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu