Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vychudnutá bývalka Johnnyho Deppa pózovala nahá: Ukázala štrbavé zuby aj "chlapčenský" zadok!

Vanessa Paradis pózovala pre známy magazín Vogue. Nemala problém ukázať aj odhalené telo. Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis pózovala pre známy magazín Vogue. Nemala problém ukázať aj odhalené telo.

PARÍŽ - Páči sa vám? Pre francúzsku herečku, speváčku a bývalú modelku Vanessu Paradis (42) je výrazná štrbina medzi zubami akýmsi poznávacím znamením. Typická pre umelkyňu je tiež extrémne štíhla postava, ktorá chvíľami pôsobí až nezdravo. Nečudo, že keď ju prestížny magazín Vogue oslovil, aby ozdobila jeho špeciálne vianočné vydanie, do popredia sa dostali práve jej úsmev a chudé krivky. Tie vystavila krehká umelkyňa do objektívu dokonca holé.

Vanessa Paradis má zaujímavé črty tváre a šarm, ktorý je pre Francúzky typický. Aj vďaka tomu sa jej v minulosti podarilo očariť známeho herca Johnnyho Deppa a môže sa pochváliť viacerými filmovými, či modelingovými úspechmi. Pomerne často však býva kritizovaná pre svoju vychudnutú postavu. Mnohí ju dokonca podozrievajú z anorexie. 

Nečudo, že Vanessin zadok príliš žensky nepôsobí. Aj napriek tomu ju magazín Vogue oslovil a svojím čitateľom ju ponúkol od pása nadol vyzlečenú. Fotkami sa jeho tvorcovia pochválili aj na instagrame. „Fúha, no toto vám veľmi nevyšlo. Veď to vyzerá ako zadok dospievajúceho chlapca,” znel jeden z komentárov pod záberom. A nebol jediný, čo sa niesol v negatívnom duchu. 

Decembrové vydanie prestížného časopisu vychádza s troma rôznymi titulkami. Okrem tej s nahým zadkom si čitatelia môžu vybrať aj takú, kde Vanesse vidno len polovicu tváre, či tretiu verziu, na ktorej pózuje zboku a má rozviaté vlasy. 

Vanessa Paradis má vychudnutú postavu. Vďaka tomu jej zadok príliš žensky nepôsobí.
Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis má vychudnutú postavu. Vďaka tomu jej zadok príliš žensky nepôsobí.

Viac o téme: Johnny DeppVanessa Paradis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu