Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bieberovu samicu potrápili prsiská: Aha, čo s nimi stvárala!

Justin Bieber si očividne vie vybrať. Jayde Pierce má štíhlu postavu a bujné vnady - ideál mnohých mužov. Zobraziť galériu (10)
Justin Bieber si očividne vie vybrať. Jayde Pierce má štíhlu postavu a bujné vnady - ideál mnohých mužov.

MIAMI - Veľké prsia, veľký problém! Jayde Pierce (20) sa prezentuje ako modelka, no oveľa viac sa zviditeľnila stretávaním sa s miláčikom väčšiny tínedžeriek - Justinom Bieberom (21). Pre média sa nedávno vyjadrila, že sú len kamaráti. Pri pohľade na jej telo sa mnohí chlapi zhodnú v tom, že spevák by bol blázon, keby exotickej kráske odolal. Dokonale štíhle krivky a okrúhle vnady sú kombinácia, ktorá pošteklí fantáziu nejedného muža. Obdarené dámy sú si však dobre vedomé, že bujné prsia vedia občas pekne skomplikovať život. A táto samica nie je výnimkou!

Britská modelka Jayde Pierce má sexepílu na rozdávanie. Očariť sa jej podarilo napríklad aj speváka Justina Biebera, ktorého zaujali tmavovláskine príspevky na sociálnej sieti instagram. Niet sa čo čudovať. Exotická kráska tam pravidelne zverejňuje zábery svojho hriešne dobrého tela. 

V týchto dňoch fotila Jayde sériu reklamných záberov pre predajcu proteínov. Pred objektívom pózovala spoločne s ďalšími fešandami a vystriedala viacero plaviek. Biele bikiny však modelečku poriadne potrápili. Jemná látka totiž nezvládala nápor tmavovláskiných predností, ktoré sa jej každú chvíľu drali von. A tak si ich musela Justinova kamoška každú chvíľu naprávať.  

Hoci Jayde sa v médiach vyjadrovala, že medzi ňou a idolom tínedžeriek je len priateľský vzťah, verí tomu asi málokto. „Je to prítulný chalan, ktorý sa veľmi rád mazná a túli. Ľudia si myslia, že je arogantný spratek, ale to tak vôbec nie je,” poznamenala v jednom z rozhovorov sexi kráska. Tiež sa zvyknete s kamarátmi maznať a túliť?!

Jayde Pierce si musela počas fotenia svoje prsia viackrát
Zobraziť galériu (10)
Jayde Pierce si musela počas fotenia svoje prsia viackrát

Jayde Pierce má telo, ktoré rozpáli nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (10)
Jayde Pierce má telo, ktoré rozpáli nejedného chlapa.

Viac o téme: SITAJustin BieberJayde Pierce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu