Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Začínajúca speváčka ukázala bradavku: seXi Factor musí byť!

Kieru Weathers zradil výstrih. Ľuďom na koncerte sa ukázala aj jej bradavka. Zobraziť galériu (6)
Kieru Weathers zradil výstrih. Ľuďom na koncerte sa ukázala aj jej bradavka.

LONDÝN - Iba talent nestačí! V prípade mnohých interprétov je to tak, že okrem spevu musia dbať tiež o svoj imidž. Toho si je očividne vedomá aj Kiera Weathers (18), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v aktuálnej sérii šou X Factor. Na svoj prvý väčší koncert prišla vyobliekaná v dráždivom outfite. Stačila chvíľka nepozornosti a exotická kočka ukázala prítomným svoj prsník v plnej kráse.

Na pódiu bolo horúco! V londýnskom nočnom klube G-A-Y už vystupovalo mnoho hviezd. Počas uplynulého víkendu dostala príležitosť zažiariť aj začínajúca speváčka Kiera Weathers, ktorá len nedávno opustila spevácku šou X Factor. A hoci kariéra tejto osemnásťročnej slečny je ešte len v začiatkoch, ona si je dobre vedomá, že troška rozruchu nikdy nie je na škodu.  

Exotická umelkyňa sa pred fanúšikmi predviedla vo vyzývavom outfite, ktorý odhaľoval jej stehná aj obliny pŕs. Kvôli hlbokému výstrihu siahajúcemu takmer po pupok, nechala Kiera podprsenku doma. To sa jej v istej chvíli nepekne vypomstilo. Keď sa nahla k priaznivcom, pravý prsník jej vybehol vonku a pikantný trapas bol na svete.    

Speváčka sa na koncerte postarala o pikantné odhalenie.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka sa na koncerte postarala o pikantné odhalenie.

Viac o téme: X FactorKiera Weathers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu