Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa speváčka ukázala, čo skrýva pod šatami: Aj Rambo by tlieskal!

Ellie Goulding skrýva pod šatami vypracované telo. Zobraziť galériu (8)
Ellie Goulding skrýva pod šatami vypracované telo.

LONDÝN - Má sa čím pochváliť! Hudba nie je to jediné, čomu sa britská speváčka Ellie Goulding (28) intenzívne venuje. Blondínka totiž vo voľnom čase poriadne maká na svojej figúre a jej úsilie nie je zbytočné. Dôkazom sú najnovšie fotografie, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Shape. Interprétka pózovala pre časopis v športovom oblečení a pri tej príležitosti sa pochválila vypracovaným bruchom.

Magazín Shape na svojich stránkach často prezentuje známe ženy, ktorým je blízky zdravý životný štýl a pravidelný pohyb. K nim rozhodne patrí aj britská speváčka Ellie Goulding. Tá holduje hlbokým výstrihom a v spoločnosti bežne ukazuje obliny pŕs. Asi málokto však vedel, že pod šatami skrýva tiež pekne vyrysované brucho. 

Súčasťou vydania, ktorého titulku zdobí práve spomínaná blondínka, je aj rozhovor s ňou. V ňom Ellie okrem iného prezradila, že necvičí pre to, aby bola štíhla, ale kvôli tomu, aby bolo jej telo pevné a vyšportované. „S mojou postavou som spokojná,” poznamenala na margo toho speváčka. 

Sympatická umelkyňa sa netají tým, že je vegánka. Aj ona je však len človek a má svoje neresti. „Verím v to, že človek túži po rovnováhe. Všetci očakávame, že budeme fit a zdraví po celý čas, ale to sa nestane. Musíme sa vyrovnávať tiež so stresom. Aj ja si dám večer občas drink. A vôbec sa za to nehanbím,” prezradila blondínka. 

Ellie Goulding má na bruchu tehličky.
Zobraziť galériu (8)
Ellie Goulding má na bruchu tehličky.

 

Viac o téme: Ellie Goulding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu