Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sukňa pod zadok a na hlave výbuch: Pamela, a ty si sa videla v zrkadle?!

Pamela Anderson ukazovala na červenom koberci stehienka. Účesom príliš neohúrila. Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson ukazovala na červenom koberci stehienka. Účesom príliš neohúrila.

BERLÍN - Takto sa chodí na červený koberec? Štvrtkový večer patril v Nemecku odovzdávaniu prestížnych mediálnych a televíznych cien Bambi. Ako to už býva zvykom, pozvané dámy si dali na svojich outfitoch a vizáži dosť záležať. Pred fotografmi sa však pretŕčala aj sexica Pamela Anderson (48), známa najmä zo seriálu Baywatch. Tá popri vyfintených kráskach pôsobila dojmom, akoby si na slávnostné podujatie odbehla z flámu. Minišaty siahajúce ledva po zadok a strapaté vlasy, ktorých sa hrebeň určite nedotkol.

Keď má povesť sexice, nemôže byť predsa za dámu! Tohto sa zrejme drží Pamela Anderson, ktorá sa v minulosti objavovala v erotických snoch mnohých dospievajúcich chlapcov. Svojmu imidžu ostáva blonďavá herečka verná za každých okolností a aj na prestížnych podujatiach sa pretŕča skôr v dráždivých outfitoch. Vidieť ju v elegantnej a nie provokatívnej róbe je celkom rarita. 

Nečudo, že na štvrtkové odovzdávanie cien Bambi prišla Pamela v čiernych minišatách, ktorých sukňa jej ledva zakryla zadok. Vedľa modelky Heidi Klum, či herečky Hilary Swank, ktoré zažiarili v krásnych róbach, pôsobila Anderson dojmom, akoby si zmýlila podujatie. 

Za veľa nestála ani vizáž niekdajšej sexbomby. Líčenie si Pamela zrejme robila sama a na úpravu vlasov jej podľa všetkého nezostal čas. Nuž, takúto strapatú hrivu na červenom koberci často nevidno...


Pozrite si tiež: 


Pamela Anderson vyzerala v minišatách dobre. Účes pôsobil dojmom, akoby sa práve zobudila.
Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson vyzerala v minišatách dobre. Účes pôsobil dojmom, akoby sa práve zobudila.

Viac o téme: Pamela AndersonHeidi KlumHilary SwankRita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu