Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Majsterka trapasov TO zase urobila: Z hviezdnej kočky sa smeje celý svet!

Na trapasoch fešnej Jennifer Lawrence sa už baví celý svet. Zobraziť galériu (10)
Na trapasoch fešnej Jennifer Lawrence sa už baví celý svet.

MADRID - Kdekoľvek sa objaví, vždy si urobí hanbu! Krásnu herečku Jennifer Lawrence (25) možno pokojne označiť za hollywoodsku majsterku trapasov. Vďačí za to prešľapom, ktoré sa jej stávajú na spoločenských podujatiach už so železnou pravidelnosťou. Tohtotýždňová premiéra filmu The Hunger Games: Mockingjay Part 2 nebola výnimkou. Atraktívna blondínka sa na červenom koberci opäť potkla a zosypala sa na zem ako zhnitá hruška.

Šarmantná a talentovaná, ale aj poriadne nemotorná! Taká je mladá americká herečka Jennifer Lawrence, ktorá stránky bulváru pravidelne zapĺňa úsmevnými trapasmi. V týchto dňoch spoločne s kolegami premiéruje pokračovanie úspešného filmu Hunger Games a na červenom koberci je vždy očarujúca. Žiaľ, nálepky hollywoodskeho nemehla sa asi tak skoro nezbaví. 

VIDEO: Na utorkovej premiére filmu sa blondínka opätkom zaplietla do vlečky krásnych šiat. Všetci naokolo boli opäť v pozore :)

Jennifer Lawrence pád na premiére

Na odovzdávaní Oscarov v roku 2014 sa Jennifer hneď pri príchode potkla o cestársky kužeľ.
Zobraziť galériu (10)
Na odovzdávaní Oscarov v roku 2014 sa Jennifer hneď pri príchode potkla o cestársky kužeľ.  (Zdroj: E!)

Jennifer Lawrence získala v roku 2013 sošku Oscara. Keď si ju išla prevziať na pódium, zosypala sa na schodoch.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lawrence získala v roku 2013 sošku Oscara. Keď si ju išla prevziať na pódium, zosypala sa na schodoch.  (Zdroj: SITA)

V roku 2013 sa počas večere pred udeľovaním cien BAFTA zahrala kráska na Popolušku. Keď z ničoho nič zakopla, stratila svoju luxusnú lodičku a pohotoví fotografi sa hneď činili.
Zobraziť galériu (10)
V roku 2013 sa počas večere pred udeľovaním cien BAFTA zahrala kráska na Popolušku. Keď z ničoho nič zakopla, stratila svoju luxusnú lodičku a pohotoví fotografi sa hneď činili.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sériu herečkiných trapasov odštartovali odovzdávania cien Screen Actors Guild Award, kde Jennifer v roku 2013 triumfovala. Eufória z ocenenia bola taká veľká, že si nechtiac roztrhla šaty.
Zobraziť galériu (10)
Sériu herečkiných trapasov odštartovali odovzdávania cien Screen Actors Guild Award, kde Jennifer v roku 2013 triumfovala. Eufória z ocenenia bola taká veľká, že si nechtiac roztrhla šaty.  (Zdroj: TNT)

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu