Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Silikónová zlatokopka pretŕčala vyholený rozkrok: To je mňamka!

Courtney Stodden svojich priaznivcov na instagrame pravidelne informuje, aký medzinárodný deň sa slávi. Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden svojich priaznivcov na instagrame pravidelne informuje, aký medzinárodný deň sa slávi.

LOS ANGELES - D´oh! Priaznivci obľúbeného seriálu Simpsonovci veľmi dobre vedia, že Homer má obrovskú slabosť na donuty. Znie to možno zvláštne, ale tieto cukrovinky majú dokonca svoj vlastný medzinárodný deň. Poukázať na túto neuveriteľne zaujímavú informáciu sa rozhodla aj najznámejšia zlatokopka Courtney Stodden (21). Na instagrame preto zverejnila pikantný záber, na ktorom pózuje celkom nahá a prsia si kryje len sladkými dobrotami. Chlapi, kto by sa ponúkol?!

Courtney Stodden, ktorá sa preslávila kontroverzným sobášom so známym hercom Dougom Hutchinsonom, si našla novú zábavku. Prostredníctvom instagramu svojich priaznivcov pravidelne informuje, aký medzinárodný deň sa oslavuje a pri tej príležitosti zverejní aj pikantnú tematicky ladenú fotku. 

5. novembra bol Medzinárodný deň donutov, ktorý Američania dokonca oslavujú dvakrát do roka. Blonďavá sexbomba sa pri tej príležitosti vyzliekla donaha a pred objektívom pózovala obložená sladkými dobrotami. Hoci intímne partie ani bradavky jej nebolo vidno, mužských priaznivcov sa blondínke potešiť podarilo. Stačilo, že bolo vidno obiny jej pŕs a rozkrok bez jediného chĺpka. 

„Nikdy som nemal na donuty takú veľkú chuť ako teraz,” znel jeden z komentárov nadšených fanúšikov. „Dievča, ty teda vieš, ako človeku zlepšiť náladu. Ten čokoládový si poprosím,” pridal sa ďalší. Niet pochýb, že aj seriálový Homer by pri pohľade na blonďavú sexbombu slintal. 

Courtney Stodden oslávila Medzinárodný deň donutov pomerne svojsky.
Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden oslávila Medzinárodný deň donutov pomerne svojsky.

Azda najznámejším milovníkom donutov je Homer Simpson.
Zobraziť galériu (9)
Azda najznámejším milovníkom donutov je Homer Simpson.

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu