Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Salma Hayek ako Barbie s XXL prsiami, tehotná Kardashianka... Och, škoda slov!

Salma Hayek pútala pozornosť plným výstrihom, Kim Kardashian obliekla svoje tehotné telo do čipky. Zobraziť galériu (12)
Salma Hayek pútala pozornosť plným výstrihom, Kim Kardashian obliekla svoje tehotné telo do čipky.

LOS ANGELES - Vyšlo im to! Známe krásky sú si vedomé toho, že len talent nestačí na to, aby boli úspešné. Na spoločenských podujatiach sa preto pretekajú v tom, ktorá sa predvedie v najdráždivejšej, či neprehliadnuteľnej róbe. Počas nedávneho galavečera LACMA Art + Film boli hviezdami herečka Salma Hayek (49) a tehotná Kim Kardashian (35). Kým jedna stavila na outfit pripomínajúci sladkú Barbie, druhá (ne)zahalila svoje telo do čiernej čipky.

Čože je to päťdesiatka?! Oslnivá Salma Hayek oslávi budúci rok okrúhle jubileum, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne. Svoj podiel má na tom fakt, že sa o zovňajšok stará a nemá problém obliecť si mladistvé outfity. Herečka to potvrdila aj počas uplynulého víkendu, keď na spoločenskej akcii zažiarila v róbe sladkej ružovej farby. Okrem toho, že vyzerala ako bábika Barbie, zaujala tiež bujnými vnadami, od ktorých prítomní páni nevedeli odtrhnúť zrak. 

Salma Hayek ako mexická verzia bábiky Barbie.
Zobraziť galériu (12)
Salma Hayek ako mexická verzia bábiky Barbie.


Mohlo by vás zaujímať: Nahej Salmy Hayek nie je NIKDY dosť: Erotická FOTO aj pred 50-tkou!


Šokovať výberom šiat sa už tradične podarilo aj selfie maniačke Kim Kardashian. Tá pred sebou nosí dosť veľké tehotenské bruško, no v obliekaní sa očividne obmedzovať nemieni. Do spoločnosti prišla (ne)oblečená v čiernom čipkovanom overale, spod ktorého jej bolo vidno nohavičky. Prsia zakryla podprsenkou telovej farby. Odvážny model doplnila ulízanými vlasmi a tmavým líčením. Nuž, po svete veľa takýchto tehotných žien nebehá...

Kim Kardashian rada provokuje aj počas tehotenstva.
Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian rada provokuje aj počas tehotenstva.


Pozrite si tiež: Tehotná hviezda sa už gúľa: Naliate prsia, presvitajúce bradavky!


 

Viac o téme: Kim KardashianSalma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu