Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy spevák sa vracia na scénu, ľudia odkazujú: Nechceme ťa!

Phil Collins Zobraziť galériu (4)
Phil Collins (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Istý Brian Pee z New Yorku spustil online petíciu proti avizovanému návratu anglického hudobníka Phila Collinsa na scénu. Petíciu s názvom Musíme zastaviť Phila Collinsa zatiaľ podpísalo takmer 3000 ľudí.

Šesťdesiatštyriročný spevák, ktorý ohlásil pauzu v roku 2011, oznámil návrat na scénu koncom októbra s tým, že chce nahrať nový album a taktiež absolvovať turné.

Philip David Charles "Phil" Collins sa stal známym ako člen skupiny Genesis, v ktorej pôsobí s prestávkami od roku 1970. S kapelou vydal úspešné albumy ako napríklad Selling England By The Pound (1973), Duke (1980), Abacab (1981), Genesis (1983), Invisible Touch (1986) či We Can't Dance (1991). Od roku 1981 pôsobí aj ako sólový interpret a na konte má osem štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom Going Back vyšla v roku 2010. Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby ako You Can't Hurry Love, Against All Odds (Take A Look At Me Now), Easy Lover (feat. Philip Bailey), One More Night, Two Hearts, Another Day In Paradise a I Wish It Would Rain Down. Na konte má napríklad sedem cien Grammy, Oscara či dva Zlaté glóbusy a v roku 2010 ho s ostatnými členmi Genesis uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. 

Viac o téme: Phil Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu