Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Liv Tyler bez hanby: Všetci už vedia, ako vyzerá »tam dole«!

Liv Tyler Zobraziť galériu (9)
Liv Tyler

LOS ANGELES - Ukázala rozkrok! Liv Tyler (38) je vnímaná ako predstaviteľka éterických bytostí. Teraz však hrá v dramatickom seriáli Leftovers (Pozostalí), kde bojuje o prežitie po tom, čo časť ľudskej populácie zmizla bez stopy. No nevyhla sa ani sexuálnym scénam. V naposledy odvysielanej časti vďaka tomu divákom pri vyzliekaní nohavičiek predviedla svoje najtajnejšie miesto.

Len málokomu by pri mene Liv Tyler napadlo, že práve táto herečka bude pred kamerami ukazovať svoje intímne miesta. Ale stalo sa. Svoj rozkrok brunetka predviedla v seriáli Leftovers. 

V scéne prichádza Liv k mužovi, ktorý je evidentne väzňom. Dá si pred ním dolu nohavičky a potom nasleduje sex, po ktorom len vstane a odíde. „Obrad” vyzliekania bielizne režisér danej časti vymyslel tak, že brunetka naozaj aj čo-to zo svojho prirodzenia ukázala.

Pokojne mohla siahnuť pod dlhé šaty a zvliecť si nohavičky bez predvádzania rozkroku, no asi by to nemalo tu správnu šťavu a nevyvolalo by to záujem médií. A tak si Liv najprv vytiahne sukňu poriadne vysoko a zbavuje sa priesvitného kúsku oblečenia tak, aby vydráždila fešného väzňa aj divákov. 

Viac o téme: Liv Tyler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu