Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Beckhamovi rastie konkurnecia priamo pod nosom: Ach, Romeo!

David Beckham patrí medzi najpríťažlivejších mužov súčasnosti. Zobraziť galériu (10)
David Beckham patrí medzi najpríťažlivejších mužov súčasnosti.

LONDÝN - Rastie z neho veľký fešák! David (40) a Victoria (41) Beckhamovci tvoria jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu. Spolu majú štyri ratolesti, ktoré sa im ozaj vydarili. Veľkú radosť robí prominentným rodičom aj syn Romeo (13). Ten po mamine a otcovi zdedil dobré gény a na konte už má pár modelingových zákazok. Nuž, tomuto školákovi jeho romantické meno naozaj sedí.

Hviezdou v útlom veku! Romeo Beckham prežíva o čosi iné detstvo, než väčšina jeho rovesníkov. Okrem toho, že je synom slávneho futbalistu a nemenej známej speváčky, začína aj on sám pracovať na svojej kariére. Prestížna módna značka ho zvolila za tvár svojej kolekcie a pri tej príležitosti sa konal slávnostný event, na ktorom fešáčik nemohol chýbať. 

Vďaka rozkošnej tváričke, ktorá je mixom oboch slávnych rodičov, štýlovému účesu a elegantnému obleku vyzeral trinásťročný školák naozaj dobre. Niet pochýb, že v budúcnosti o pozornosť nežného pohlavia nebude mať núdzu a stane sa zrejme rovnakým sexsymboloom ako jeho známy otec. „Mám pocit, že niekto sa tu snaží byť ako tatko,”  komentoval David na instagrame fotku, na ktorej vyzerá Romeo ako jeho klon. 

Trinásťročný syn nie je jediným dieťaťom, ktoré robí Beckhamovcom radosť. K modelingu má blízko aj najstarší Brooklyn. Dcérka Harper a najmladší Cruz si zatiaľ užívajú detstvo, ale niet pochýb, že aj o nich budeme v budúcnosti ešte veľa počuť. 

Z Romea Beckhama rastie ozajstný fešák.
Zobraziť galériu (10)
Z Romea Beckhama rastie ozajstný fešák.


Pozrite si tiež: Pohľad do zákulisia Beckhamovej 40-tky: Takto ich s Victoriou môže vidieť len málokedy


Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamRomeo Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu