Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka, ktorej nadávaju do ku*iev: Holá hlava, holé telo!

Amber Rose pózovala pred objektívom celkom nahá. Zobraziť galériu (9)
Amber Rose pózovala pred objektívom celkom nahá.

LOS ANGELES - Zase raz sa predviedla! Pre kontroverznú modelku Amber Rose (32) sú typické nielen pár milimetrové vlasy, ale aj kladný vzťah k nahote. Už vo svojich 15 rokoch sa živila striptízom a svoje kypré telo nemá problem ukázať nahé ani dnes, keď je už matkou. Zrejme preto sú reakcie na jej prezentáciu rôzne. Skupinka nadšencov zahŕňa prsaňu obdivnými komentármi, iní nešetria kritikou, v rámci ktorej neváhajú použiť vulgarizmy najhrubšieho zrna.

Amber Rose síce nemá najdokonalejšiu postavu, no komplexy sú pre ňu neznámy pojem. Na sociálnych sieťach sa bežne pretŕča polonahá, vďaka čomu má dosť fanúšikov, ale tiež celkom slušnú skupinku hejterov. Z nich si krátkovlasá modelka ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, veľmi rada ich provokuje. 

Na nedávne odovzdávanie hudobných cien MTV si napríklad spoločne s parťáčkou Black Chynou obliekli šaty s potlačou plnou vulgarizmov - štetka, šľapka, ku*va, striptérka, či zlatokopka. „Všetci nás tak neustále označujú, tak sme to jednoducho prijali,” povedala vtedy na margo netradičných outfitov Amber. 


Mohlo by vás zaujímať: Škandály z cien MTV: Miley Cyrus s holou riťou, striptíz tučnej herečky, ku*vy na červenom koberci!


Kyprá hip-hopová modelka najnovšie provokuje na stránkach magazínu GQ, pre ktorý pózovala aj v Evinom rúchu. Časopisu zároveň poskytla rozhovor, v ktorom prezradila, že plánuje vydať svoju knihu s názvom How to Be a Bad Bitch. Komentovala tiež "vojnu" s klanom Kardashianovcov. Tá trvá už pár mesiacov. Amber, ktorá ma mimochodom narodeniny v ten istý deň ako Kim, totiž v minulosti randila s jej manželom Kanye Westom.

Amber Rose má k nahote pozitívny vzťah.
Zobraziť galériu (9)
Amber Rose má k nahote pozitívny vzťah.

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu