Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženské ohováranie a zastrašovanie aj medzi celebritami: Herečka kvôli tomu čelí žalobe!

Rosie O'Donnell Zobraziť galériu (7)
Rosie O'Donnell (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka a moderátorka Rosie O'Donnell čelí žalobe, ktorú na ňu podala producentka Jennifer Shepard-Brookman. Tá tvrdí, že ju 53-ročná rodáčka z Commacku v štáte New York ohovárala, čím spôsobila, že ju prepustili zo zamestnania. Obe ženy spolupracovali na televíznej talkšou The View (1997), z ktorej O'Donnell odišla začiatkom roka.

Shepard-Brookman v žalobe uviedla, že O'Donnell mala výhrady voči spolumoderátorke Whoopi Goldberg a chcela ju pripraviť o prácu. O'Donnell mala tiež obviniť Shepard-Brookman zo spolčenia sa s Goldberg proti nej, prideľujúc určité témy programu len Goldberg.

V prípade príspevku o poprave novinára Jamesa Foleya predstaviteľmi Islamského štátu sa podľa žaloby O'Donnell navyše dopustila zastrašovania, čím u Shepard-Brookman vyvolala strach o svoju bezpečnosť. 

Rosie O'Donnell odštartovala kariéru v roku 1984 v talentovej šou Star Search. V rokoch 1996 až 2002 moderovala The Rosie O'Donnell Show, za ktorú získala 11 cien Daytime Emmy. Zahrala si aj v niekoľkých seriáloch a filmoch, ako napríklad Veľké víťazstvo (1992), Bezsenné noci v Seattli (1993), Flintstonovci (1994), Špiónka Harriet (1996) či Dieťa bez lásky (2009). Vydala tiež tri knihy. V talkšou The View pôsobila v rokoch 2006 až 2007 a potom od 2014 do spomínaného odchodu v jari. Shepard-Brookman sa na spomínanej talkšou podieľala od roku 2001. 

Viac o téme: Rosie O'DonnellJennifer Shepard-BrookmanThe View
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu