Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kašle na to, že nie je krásna a štíhla! Americká herečka nahá v časopise

Lena Dunham nemá problém pózovať nahá. Zobraziť galériu (7)
Lena Dunham nemá problém pózovať nahá.

LOS ANGELES - Sebavedomia má na rozdávanie! V súvislosti s herečkou Lenou Dunham (29) sa málokedy používajú prívlastky ako pekná, či očarujúca. Krátkovlasá brunetka si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobí. Práve naopak. Nemá problém pretŕčať sa na internete polonahá a najnovšie pózovala bez šiat pre magazín Harper´s Bazaar.

Známe magazíny na svojich strankách pravidelne odhaľujú atraktívne hviezdne fešandy. Najnovšie vydanie časopisu Harper´s Bazaar však zdobí dáma, ktorá nie je typickou kráskou. Herečka Lena Dunham zo seriálu Girls má totiž kyprejšiu postavu, krátke vlasy a bez mejkapu to veru nie je žiadna sláva. 


Pozrite si tiež: Americká herečka sa fotila bez šiat: Lena, prosíme ťa, nerob to!


Aj napriek tomu sa umelkyňa na sociálnych sieťach bežne pretŕča polonahá. Kým skupinka nadšencov obdivuje jej odvahu, mnoho kritikov si nekladie servítku pred ústa. Lena v rozhovore pre časopis Harper´s Bazaar okrem iného prezradila, že hoci pôsobí sebavedomo, skutočnosť je úplne iná. „Keď idem na nejakú spoločenskú udalosť, tak sa rozhodne necítim v pohode. Ak aj náhodou zo seba mám dobrý pocit, zbadám niekde svoju fotku a je to čistá katastrofa,” povedala brunetka, ktorá zvládla úlohu modelky celkom dobre. 

 

Lena Dunham sa ukázala bez šiat v aktuálnom vydaní magazínu Harper´s Bazaar.
Zobraziť galériu (7)
Lena Dunham sa ukázala bez šiat v aktuálnom vydaní magazínu Harper´s Bazaar.

 

 

 

Viac o téme: GirlsLena Dunham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu