Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra Toma Cruisa rastie do krásy: Z protivného dievčiska je dnes chutná slečinka!

Zo Suri Cruise je dnes deväťročná slečinka, ktorá už na paparazzov nestrúha smiešne grimasy. Zobraziť galériu (8)
Zo Suri Cruise je dnes deväťročná slečinka, ktorá už na paparazzov nestrúha smiešne grimasy.

LOS ANGELES - To bude krásavica! Táto veta prebehne mysľou hádam každému, kto zbadá aktuálne fotografie Suri Cruise (9), ratolesti exmanželov Toma Cruisa (53) a Katie Holmes (36). Prominentná dcérka patrila už od malička medzi najlepšie obliekané deti šoubiznisu a ani v čase, keď je už školáčkou sa to nezmenilo. Iná je však konečne jej prezentácia na verejnosti. Kým v minulosti strúhala na paparazzov divné grimasy a ukazovala im vulgárne gestá, dnes už ako uvedomelá slečinka slušne pózuje a raz za čas sa na dotieravých fotografov dokonca usmeje.

Najprotivnejšie decko šoubiznisu! Aj takýto prívlastok sa v minulosti spájal s dcérkou Katie Holmes a Toma Cruisa. Tí nemali výchovu svojej princezničky celkom pod kontrolou a ochotne tolerovali všetky jej rozmary. Suri sa tak ako päťročná premávala v uliciach zmachelená ako kraslica a v topánočkách na podpätkoch. Chudej matke sa bežne nechávala nosiť na rukách a "obľúbená" bola aj medzi paparazzmi, na ktorých sa bežne ksichtila, vyplazovala jazyk a ukazovala im vystretý prostredník. 


Pozrite si tiež:


Dnes je zo Suri už školáčka, ktorá ohuruje nielen svojou krásou, ale aj spôsobmi malej dámy. Potvrdila to pred pár dňami, keď ju paparazzi nafotili, ako si spoločne so slávnou maminou vykračujú losangelskými ulicami. Prominentná dcérka dotieravým fotografom ochotne pózovala a na jej tvári bolo dokonca badať úsmev. 

Dcéra exmanželov Kate Holmes a Toma Cruisa rastie do krásy.
Zobraziť galériu (8)
Dcéra exmanželov Kate Holmes a Toma Cruisa rastie do krásy.

Viac o téme: Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu