Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drobučká hviezda amerických filmov: Trpí popôrodnou depresiou!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (6)
Hayden Panettiere (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Herečka Hayden Panettiere nastúpila na liečenie popôrodnej depresie. Médiá o tom informoval jej zástupca.

"Hayden Panettiere dobrovoľne hľadá profesionálnu pomoc v liečebnom centre, keďže momentálne bojuje s popôrodnou depresiou. Žiada, aby médiá počas tohto času rešpektovali jej súkromie," uviedol vo vyjadrení.

Panettiere o svojich problémoch hovorila už minulý mesiac v televíznej šou Live! with Kelly and Michael, kde rozprávala o dôležitosti riešenia takýchto tém. "Je to niečo, čo zažíva veľa žien. Keď vám niekto povie o popôrodnej depresii, pomyslíte si, že chce ublížiť svojmu dieťaťu. Ja som nikdy tento pocit nemala. Niektoré ženy majú. Ale vy si neuvedomujete, aké široké je to spektrum, ktoré môžete zažiť," povedala 26-ročná Američanka. "Ženy musia vedieť, že v tom nie sú samé, a že sa to dá liečiť," dodala. S popôrodnou depresiou sa pritom vyrovnávala aj v seriáli Nashville (2012), v ktorom hrá country speváčku Juliette Barnes. 

Hayden Panettiere tvorí pár s ukrajinským boxerom Vladimirom Kličkom, s ktorým má dcéru Kayu Evdokiu. Herečka sa na celom svete preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010). V rokoch 2001 - 2002 sa objavila napríklad v seriáli Ally McBealová (1997 - 2002). Zahrala si tiež v snímkach ako Sezóna Titanov (2000), Život s Helen (2004), Ľadová princezná (2005), Fireflies in the Garden (2008), Milujem ťa, Beth Cooperová (2009) či Vreskot 4 (2011). 

Viac o téme: Hayden Panettiere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu