Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Oscarový spevák bude otcom: Vytúžené dieťa s krásnou modelkou!

John Legend a Chrissy Teigen Zobraziť galériu (4)
John Legend a Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký spevák John Legend s manželkou, modelkou Chrissy Teigen čakajú prvé dieťa. Tridsaťšesťročný hudobník a 29-ročná modelka novinku oznámili prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnili čiernobielu spoločnú fotografiu.

"John a ja sme veľmi šťastní, že môžme oznámiť, že čakáme dieťa. Ako mnohí z vás vedia, snažili sme sa o bábätko už nejaký čas. Nebolo to jednoduché, ale skúšali sme to ďalej, pretože sa nevieme dočkať, kedy budeme môcť na tento svet priviesť naše prvé dieťa a rozšíriť našu rodinu. Sme nadšení, že sa to konečne deje. Všetkým vám ďakujem za lásku a blahoželania. Teším sa na dotýkanie bruška!," napísala nadšená budúca mamička. Agentúre AP správu potvrdila jej hovorkyňa. Legend a Teigen sa zasnúbili v decembri 2011 po štvorročnom vzťahu. Manželmi sú od septembra 2013.

John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, spieval ako štvorročný v kostolnom zbore a o tri roky neskôr sa už učil hrať na klavír. Absolvent Pennsylvánskej univerzity mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom biznise. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi - rapper Jay Z si ho prizval na spoluprácu do skladby Encore, postaral sa o vokály v piesni You Don't Know My Name od Alicie Keys a v skladbe Everything Is Everything od Lauryn Hill zas znie jeho klavír.

Po spomínanom debute nasledovali sólovky Once Again (2006), Evolver (2008) a Love In The Future (2013). Okrem toho vydal aj štyri koncertné nahrávky, spoločný album s The Roots s názvom Wake Up! (2010) a podieľal sa aj na nahrávke Cruel Summer (2012), ktorá je debutovou kompiláciou labelu G.O.O.D Music. Legend získal počas kariéry deväť cien Grammy a na konte má tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014).

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu