Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sexidol z Let´s Dance fotil svoju ženu nahú: Zábery sú na webe!

Channing Tatum by sa uživil aj ako fotograf. Jeho žena Jenna Dewan mu pózovala bez šiat. Zobraziť galériu (9)
Channing Tatum by sa uživil aj ako fotograf. Jeho žena Jenna Dewan mu pózovala bez šiat.

CABO SAN LUCAS - Hneď pochopíte, prečo je z nej paf! Herec Channing Tatum (35) sa do povedomia verejnosti dostal vďaka filmu Let´s Dance. Účinkovaním v tomto počine sa mu podarilo nielen rozbehnúť svoju kariéru, ale aj nájsť životnú lásku. Je ňou Jenna Dewan Tatum (34), s ktorou by si to bez váhania vymenili mnohé ženy. Sexidol má však oči len pre svoju manželku. Počas nedávnej dovolenky ju dokonca zvečnil bez šiat. Dráždivé fotky si prominentná dvojica nenechala len pre seba a už pár dní sa nimi na internete môže pokochať ktokoľvek.

Channing Tatum a jeho manželka Jenna tvoria, nepochybne, jeden z najsexi párov Hollywoodu. Obaja majú prirodzený šarm, božské telá a davy fanúšikov, s ktorými pravidelne komunikujú prostredníctvom sociálnych sieti. Nedávno narobili rozruch fotografiami z dovolenky v Mexiku, na ktorých vyzerá atraktívna brunetka ako nahá.

Autorom dráždivých záberov je fešný herec a treba uznať, že pôsobia ako od profesionála. „Chans naliehal, aby som mu pózovala bez mejkapu. Škoda, že nie je dobrý vôbec v ničom,” pripísala k fotke krásna tridsiatníčka, ktorá si svoju milovanú polovičku takýmto vyjadrením len doberala. 

Povestná iskra preskočila medzi Tatumovcmi v roku 2006, keď vo filme Let´s Dance stvárnili zamilovanú dvojicu. „My sme sa dali dokopy vlastne už vo filme. Teraz je to celkom zaujímavé, pretože vďaka tomu máme zachytený náš prvý bozk. Keď nakrúcanie skončilo, vrátili sme sa do L.A. a od vtedy sme spolu. Až dodnes. Nikdy sme sa nerozišli a už je to krásnych deväť rokov,” povedal na margo svojho manželstva v jednom z rozhovorov charizmatický herec. 

Jenna Dewan je podľa vlastných slov na tejto fotografii nenalíčená. Oveľa viac však zaujala nahým telo.
Zobraziť galériu (9)
Jenna Dewan je podľa vlastných slov na tejto fotografii nenalíčená. Oveľa viac však zaujala nahým telo.

Jenna Dewan nemá problém ukázať sa svetu nenalíčená.
Zobraziť galériu (9)
Jenna Dewan nemá problém ukázať sa svetu nenalíčená.

Viac o téme: Channing TatumJenna Dewan Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu