Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známy herec sa neustále topí v problémoch: Opäť za mrežami!

Shia LaBeouf Zobraziť galériu (5)
Shia LaBeouf (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Amerického herca Shiu LaBeoufa zatkli v piatok v texaskom Austine po tom, čo ho našli na ulici v podnapitom stave. Ako uviedol nemenovaný svedok udalosti, 29-ročný rodák z Los Angeles sa správal zvláštne a ignoroval nariadenia policajnej hliadky. Ďalší svedok zasa povedal, že herca nahnevalo, keď ho pre opitosť nepustili do miestneho baru. LaBeoufa po zatknutí previezli do miestneho väzenia a obvinili z pitia alkoholu na verejnosti.

LaBeouf mal problémy so zákonom aj v minulosti. Vlani ho zatkli za nevhodné správanie sa v divadle a následne obvinili z výtržníctva. Na súde herec priznal svoju vinu. Následne musel absolvovať trojmesačný liečebný program.

Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007). Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Oko dravca (2008), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008), New York, milujem ťa (2008), Transformers: Pomsta porazených (2009), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Transformers 3 (2011), Zem bez zákona (2012), Pravidlá mlčania (2012), The Necessary Death of Charlie Countryman (2013) či dvojdielny film Nymfomanka (2013). Vlani ho diváci a diváčky mohli vidieť vo vojnovej dráme Železné srdce, v ktorej si zahral po boku Brada Pitta, Logana Lermana či Michaela Peňu.  

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu