Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miláčik Ameriky je na smiech: Ehm, čo má to dievča na tvári?!

Taylor Swift mala v okolí očí biele fľaky. Zobraziť galériu (6)
Taylor Swift mala v okolí očí biele fľaky.

NEW YORK - Aj Madam Dokonalej sa zadarí! Speváčka Taylor Swift (25) je jednou z najobľúbenejších hviezd Ameriky. Vďačí za to talentu, kráse a imidžu bezchybnej slečinky. Pred pár dňami si však plavovláska vyrobila v uliciach úsmevný trapas. Vďaka nevhodnému líčeniu mala fľakatú tvár a pôsobila dojmom, akoby bola špinavá od múky.

Mejkap dokáže zázraky a na trhu je množstvo vychytávok, ktoré vedia zakryť každu chybičku pleti. Dobrým pomocníkom je napríklad špeciálny biely púder. Jeho používaniu by sa však určite mali vyhýbať dámy, ktoré na každom kroku sprevádzajú blesky fotoaparátov. Krásky sú totiž potom na záberoch fľakaté a vyzerajú smiešne. Svoje o tom vie napríklad hviezdna Angelina Jolie.


Pozrite si tiež: Neuveriteľný trapas Angeliny Jolie: Takúto hroznú tvár ešte nemala!


Podobný prešľap má už na konte aj vždy dokonalá Taylor Swift. Najúspešnejšia speváčka súčasnosti nedávno opúšťala známe nahrávacie štúdio a v pätách mala pohotových paparazzov. Nahodená v čiernych džínsoch a roláku vyzerala pomerne všedne. Pozornosť tentokrát pútala fľakatá tvár stále bezchybnej hviezdičky. Nuž, aj majster tesár sa občas utne! 

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu