Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fotka modelky pobúrila verejnosť: Aj vy budete znechutení!

Výrobca spodnej bielizne zverejnil na facebooku zle vyretušovanú fotografiu. Zobraziť galériu (8)
Výrobca spodnej bielizne zverejnil na facebooku zle vyretušovanú fotografiu.

LOS ANGELES - Je to vôbec nutné?! Túto otázku si v uplynulých dňoch kládli mnohí fanúšikovia výrobcu luxusnej spodnej bielizne Victoria´s Secret. Prinútil ich k tomu zle vyretušovaný záber, ktorým sa spoločnosť pochválila na sociálnej sieti. Sexi anjelik má na fotografii zdeformovaný zadok, čo verejnosť nenechala bez povšimnutia. Na zamestnávateľa tých najatraktívnejších modeliek sa preto spustila lavína kritiky.

Že sa fotografie do časopisov a reklám retušujú, nie je žiadnym tajomstvom. V honbe za dokonalosťou to však grafici občas prepísknu a výsledok je potom skôr komický než obdivuhodný. Príkladom môže byť aktuálny trapas spoločnosti Victoria´s Secret, ktorá sa na facebooku prezentovala záberom modelky odetej len v čipkovaných nohavičkách. 

Hoci mala fotka pôvodne ženy inšpirovať a mužov potešiť, vyvolala úplne iné emócie. Modelka má na nej totiž polovicu zadku dokonale oblú, druhá jej rovno prechádza k stehnu. „Vážení, tak toto vám nevyšlo. Pekná hanba! Ale tak vám treba, keď ste posadnutí dokonalosťou a potrebou nás neustále klamať,” znel jeden z pohoršených komenárov. 

Mnohí uživatelia facebooku sa zhodli na tom, že v prípade výrobcu spodnej bielizne prehnaným zásahom vo photoshope nerozumejú.  „Každá z vašich modeliek je krásna a štíhla. Možno by nebolo od veci popremýšľať nad tým, aby ste ich prestali robiť ešte viac dokonalejšími. Sebavedomiu nás, obyčajných žien, by to určite pomohlo,” nekládla si servítku pred ústa rozčarovaná dievčina. Aký je váš názor na retuš?

Sfušovaná retuš (vľavo) pobúrila mnohých. Jeden z fanúšikov výrobcu spodnej bielizne záber upravil.
Zobraziť galériu (8)
Sfušovaná retuš (vľavo) pobúrila mnohých. Jeden z fanúšikov výrobcu spodnej bielizne záber upravil.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Victoria´s Secret
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu