Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svet šoubiznisu v šoku: Selena Gomez po chemoterapii!

Selena Gomez Zobraziť galériu (6)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Selena Gomez podstúpila chemoterapiu. Dvadsaťtriročná interpretka v rozhovore pre americký týždenník Billboard prezradila, že jej diagnostikovali lupus a preto bola ostatných niekoľko mesiacov mimo žiar reflektorov.

"Diagnostikovali mi lupus a podstúpila som chemoterapiu. To je dôvod mojej pracovnej pauzy. Mohla som utrpieť mŕtvicu," uviedla. Rodáčka z Texasu taktiež prezradila, že ju hnevali klebety, podľa ktorých bojovala so závislosťou. "Tak veľmi som chcela povedať, 'Ani neviete, o čo tu ide, podstupujem chemoterapiu, vy idioti'," dodala.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Popoluška v Monte Carle (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012), Getaway (2013) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), Hotel Transylvánia (2012) či Hotel Transylvánia 2 (2015). 

So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Gomez predvlani uviedla na trh debutový sólový album Stars Dance. Minulý rok jej vyšla kompilácia For You. V piatok 9. októbra plánuje vydať album Revival. 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu