Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Beckerova žena najväčšou atrakciou Oktoberfestu: Pozrite na ňu, pochopíte!

Boris Becker a jeho manželka Lilly sa pred pár dňami zabávali na Oktoberfeste. Zobraziť galériu (7)
Boris Becker a jeho manželka Lilly sa pred pár dňami zabávali na Oktoberfeste.

MNÍCHOV - Do očí jej nikto nepozeral! Hoci bývalá tenisová jednotka Boris Becker (47) nie je žiadny krásavec, po svojom boku mal vždy atraktívne ženy. Výnimkou nie je ani jeho aktuálna manželka, holandská modelka Sharlely Kerssenberg (38), prezývaná Lilly. Tá je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. Naposledy sa prominentná dvojica zabávala na Oktoberfeste, kde prišla brunetka oblečená v tradičnom kroji. Keďže jej hrudník nikdy nezýval prázdnotou, poniektorí prítomní páni mali na ňu oveľa väčšiu chuť ako na dobre vychladené pivo.

Oktoberfest je považovaný za najväčšiu ľudovú slávnosť a každoročne sa ho zúčastnia milióny Nemcov, Rakúšanov a milovníkov piva z celej Európy. K pravidelným návštevníkom tohto podujatia patrí aj tenisová hviezda Boris Becker, ktorému na poslednom ročníku robila spoločnosť sympatická manželka Lilly. 

Tmavovláska je športovcovou ozdobou a na svojom zovňajšku si dala záležať aj tentokrát. Biely tradičný odev, nazývaný drindl, zvýraznil jej šarm a hlboký výstrih odhalil bujné prednosti. Tie nepochybne naviedli na hriešne myšlienky nielen jej miláčika, ale aj viacerých prítomných pánov. 

Lilly však narobila rozruch aj na soicálnej sieti. Keď sa pochválila fotkami z Oktoberfestu, priatelia ju zahrnuli samými komplimentmi. „Vyzeráš úchvatne a veľmi ti to pristane. Boris je šťastný muž!” nešetrili chválami kamaráti atraktívnej tmavovlásky, ktorá má so známym záletníkom jedného syna.  


Pozrite si tiež: Bývalá svetová jednotka má doma sexbombu: Bujné prsia jej vypadávajú z bikín!


Lilly Becker bola v tradičnom kroji neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (7)
Lilly Becker bola v tradičnom kroji neprehliadnuteľná.

Viac o téme: Lilly BeckerBoris Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu