Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda Titanicu bez šiat: Dráždivé FOTO ako darček k 40-tke!

Kate Winslet nafotila takéto dráždivé zábery. Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet nafotila takéto dráždivé zábery.

LONDÝN - Wau! Herečka Kate Winslet oslávila v týchto dňoch okrúhle 40. narodeniny, ku ktorým si nadelila celkom netradičný darček. Pre magazín Esquire totiž pózovala v dráždivej spodnej bielizni a predviedla tak obrovskú dávku sexepílu. Chlapi si pri pohľade na ne určite prídu na svoje a ženy pochopia, že aj po troch deťoch a v zrelom veku sa dá vyzerať božsky.

To je žena! Kate Winslet nikdy nemala extrémne štíhlu figúru a možno práve preto predstavovala ideál krásy pre mnohých mužov. Okrem postavy zaoblenej na tých správnych miestach sa môže pochváliť aj peknou tvárou, ktorá jej zabezpečila hlavnú úlohu v legendárnom filme Titanic. 


Mohlo by vás zaujímať: Tajomstvá kultového filmu Titanic: Zddrogovaní herci, moč, nahé prsia Kate Winslet!


Herečka sa v týchto dňoch síce zaradila už medzi štyridsiatničky, no vyzerá hádam lepšie, než kedykoľvek predtým. Dôkazom sú fotografie, ktoré zdobia novembrové vydanie magazínu Esquire. Kate na nich pózuje v dráždivej bielizni i v provokatívnom negližé a vyzerá úchvatne. 

Súčasťou magazínu je tiež rozhovor so šarmantnou umelkyňou. V ňom okrem iného prezradila aj to, ako vníma svoje jubileum. „Som si dobre vedomá, že si to vyžaduje silu po psychickej i fyzickej stránke. Hovorím si, že keď už mám tých 40 rokov, tak to teraz celé nemôžem pokašľať. Aj keď, s troma deťmi musíte vynaložiť viac úsilia, aby ste to udržali v kope,” poznamenala Winslet, ktorá má vraj na sebe najradšej svoje ruky. Muži by zrejme určili iné časti tela, všakže?!

Pohľad na sexi štyridsiatničku Kate Winslet ulahodí oku každého chlapa.
Zobraziť galériu (11)
Pohľad na sexi štyridsiatničku Kate Winslet ulahodí oku každého chlapa.

Viac o téme: Kate WinsletTitanic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu