Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasná premena hollywoodskeho fešiho: Ten je ale nechutný!

Matthew McConaughey je mužom mnohých tvárí. Zobraziť galériu (7)
Matthew McConaughey je mužom mnohých tvárí.

NEW YORK - Všetko, len nie atraktívny! Pri pohľade na aktuálnu podobu herca Matthewa McConaugheyho (45) zostane sklamaná zrejme nejedna žena. Hollywoodsky fešáčik známy z mnohých filmov totiž v týchto dňoch nakrúca nový počin s názvom Gold. A maskéri si na ňom veru poriadne zgustli. Tak čo dámy, dali by ste si povedať?!

Stratil všetok šarm! Matthew McConaughey má na konte množstvo počinov, v rámci ktorých sa predviedol v rozmanitých úlohách. Ako plejboja sme ho napríklad mali možnosť vidieť v romantických komédiách Všetky moje ex, Lemra lemravá, či Ako prísť o muža za 10 dní. V úplne inom svetle sa ukázal v dráme s názvom Klub poslednej nádeje, kde stvárnil elektrikára umierajúceho na AIDS. Za túto postavu, kvôli ktorej drasticky schudol, dokonca získal Oscara. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Výraznejšiu zmenu imidžu podstúpil hollywoodsky fešáčik aj kvôli najnovšiemu počinu. Matthew v týchto dňoch nakrúca film s názvom Gold, ktorý by mal mať premiéru budúci rok. Umelec v ňom hrá biznismena a ako prezrádzajú zábery z pľacu, nie príliš atraktívneho. Sympatický herec viditeľne pribral, vyfasoval nedokonalý chrup a jeho hlavu "zdobí" plešina do pol hlavy a zvyšok mastné vlasy. Nuž, v takejto podobe by asi McConaughey veľa žien nezbalil...  

Sympatický herec Matthew McConaughey podstúpil zmenu imidžu, ktorá mu príliš nesvedčí.
Zobraziť galériu (7)
Sympatický herec Matthew McConaughey podstúpil zmenu imidžu, ktorá mu príliš nesvedčí.

Viac o téme: Matthew McConaughey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu