Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nahota jej zachutila! Disney kráska tak, ako ju Boh stvoril

Demi Lovato nafotila najerotickejšie zábery svojho života. Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato nafotila najerotickejšie zábery svojho života.

LOS ANGELES - Bez mejkapu, bez šiat, bez zábran! Demi Lovato (23), ktorá ešte pred pár rokmi hviezdila na obrazovkách detskej televíznej stanice Disney Channel, dokazuje hádam každý deň, že je z nej dospelá žena. Minulý týždeň narobila rozruch dráždivými polonahým fotkami a dnes sa hlási o slovo opäť. Pre magazín Vanity Fair však už herečka a speváčka pózovala celkom nahá. A treba uznať, že erotické zábery známej krásky sú pastvou pre všetky mužské oči.

Nie je iná! Kým v minulosti sa nahotou prezentovali len tie najodvážnejšie umelkyne, dnes je vo svete šoubiznisu celkom bežné, že hviezdičky pózujú v Evinom rúchu. Svetu ukazujú svoje krivky aj krásky, ktoré sa zviditeľnili ešte ako dievčatká v programoch televízie Disney Channel. Zatiaľ čo Miley Cyrus alias Hannah Montana stavila na vulgárnosť, tmavovlásky Selena Gomez a Demi Lovato preferujú jemnosť.


Pozrite si tiež: 


Aktuálne sa postarala o rozruch práve posledná spomínaná umelkyňa. Pre magazín Vanity Fair totiž pózovala úplne nahá v hotelovej izbe a v kúpeľni. „Chcela som ukázať svoju reálnu podobu. Je to veľmi oslobodzujúce,” povedala na margo toho Demi, ktorá fotografovi sama navrhla, ako by mali zábery vyzerať. „Povedala som mu - Čo keby sme urobili fotky, ktoré budú úplne surové. Supersexy, ale bez líčenia, prehnaných svetiel, žiadna retuš ani šaty? Urobme to tu a hneď teraz!” prezradila tmavovláska. 

Pózovanie bolo pre ňu náročné nielen preto, že išla s kožou na trh. Deň predtým totiž odišiel z tohto sveta jej milovaný dedko. „Udalosti posledných dní ma naučili jednu vec, a to, že život je príliš krátky,” poznamenala pre Vanity Fair atraktívna a talentovaná umelkyňa. 

Krásna Demi Lovato pózovala pred objektívom fotografa v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (7)
Krásna Demi Lovato pózovala pred objektívom fotografa v Evinom rúchu.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu